Hva er fordelene med drivstoff-effektive biler for miljøet?

September 3

Hva er fordelene med drivstoff-effektive biler for miljøet?

Som gasspriser fortsette å stige, ser flere og flere mennesker handel med sine gamle gass-guzzling biler for nyere, mer drivstoffeffektive modeller. Dette vil til slutt gi betydelige miljømessige fordeler.

Forurensning

Farlige stoffer som karbonmonoksid, svoveldioksid, nitrogenoksider (NOx) og flyktige organiske forbindelser er ut i atmosfæren når våre biler brenne drivstoff. Redusere mengden drivstoff som brukes av våre biler kontroll hjelper luftforurensning.

Smog

Smog er et alvorlig problem i de fleste byer. Bilen eksos produserer mange av disse stoffene som bidrar til dannelsen av smog. Brenne mindre drivstoff reduserer mengden av disse stoffene som slippes ut i luften.

Klimaendringer

Drivstoff-effektive biler redusere global oppvarming gasser som karbondioksid ut i atmosfæren. Hybridbiler kan redusere karbonutslipp med så mye som halvparten.

Mindre oljeleting

Ved å redusere etterspørselen etter drivstoff, kan vi unngå oljeleting i miljøsensitive områder som Alaska Arctic National Wildlife Refuge og Stillehavskysten.

Fremtiden

Hybrider og dieselmotorer er mest drivstoff-effektive biler på markedet. Automakers og forskere arbeider på mer drivstoffeffektive biler som vil bli utgitt til markedet i årene som kommer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com