De beste gratis HTML-editorer

March 6

De beste gratis HTML-editorer

Opprette et nettsted har blitt en lett oppgave med gratis web hosting og med gratis domenenavn blir tilgjengelig. Mange gratis programvareløsninger finnes som tillater opprettelse og administrering av web-sider. Disse programvareløsninger generelt mangler de mer avanserte funksjonene at programmer som Macromedia Dreamweaver har, men de er fortsatt veldig bra for nybegynnere og for dem som er komfortable med å redigere HTML-kode.

PageBreeze

PageBreeze er en enkel, men funksjonell HTML editor som bruker fargekoder for å skille mellom ulike HTML-koder. Det tilbyr både en kode-visningsvinduet som en visuell representasjon av koden. Vinduet visuelle bruker Internet Explorer som sin seer, som betyr at det du ser i vinduet er det samme som det du vil se i en webleser. PageBreeze bruker også et skjema tjeneste som gir nybegynnere å opprette webskjemaer uten noen kunnskap om programmering.

CoffeeCup

CoffeeCup gratis HTML editor bruker et elegant og moderne brukergrensesnitt som har likhetstrekk til Macromedia Dreamweaver. Den har en kode og visuell editor, samt en forpremière tab. Det er en innebygd FTP-klient som lar deg laste opp dine websider direkte til din hosting fra programmet selv. I tillegg finnes det mange veivisere som bidrar til opprettelse av IFRAME-rammer, tabeller og stilark.

1 siden 2000

Evrsofts gratis HTML editor 1 siden 2000 er egnet for alle webutvikler som det tilbyr tre forskjellige typer utvikling modus; enkel, ekspert og hardcore. Hver modus aktiverer og deaktiverer ulike paneler og verktøylinjer for å tilpasse funksjonene til den. En ekstra unike funksjon er muligheten til å dra og slipp fra webleseren til redaktøren og vise koden for siden. Du kan også bruke innebygde kilde koden kompressoren for å redusere størrelsen på websiden.

KompoZer

Basert på Mozilla layout-motoren, KompoZer bruker et veldig lignende oppsett til Macromedia Dreamweaver, selve grensesnittet er helt passelig og de fleste menyene og verktøylinjene kan fjernes. Det gir flere faner være åpne samtidig, og kan derfor redigere flere websider samtidig. Den innebygde språk optimizer gir renere og mer effektiv HTML-koden og fjerner unødvendig og dupliserte koder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com