Slik mottar du bedre TV-mottak uten kabel eller satellitt

August 3

Slik mottar du bedre TV-mottak uten kabel eller satellitt

Fra September 2010 er høyeste kvalitet TV oppløsningen tilgjengelig 1080 p, der "p" står for progressiv. Satellitt og kabel-selskaper overføre noen programmer i 1080p, men fleste er i 1080i, der "i" står for interleaved. Progressiv skanning gir deg et bilde med to ganger oppløsning sammenflettet skanning.

Over-The-Air radiostasjoner kringkasting viser i 1080p. Dette er fordi de har en mye større båndbredde tilgjengelig, siden de bare kringkaster et lite antall stasjoner. Satellitt og kabel-selskaper leverer hundrevis av kanaler. Dette betyr best signalmottak er vanligvis tilgjengelig fra en luftantenne. Begrensningen er selvfølgelig, det er langt færre kanaler tilgjengelig.

Instruksjoner

• Finne et egnet sted for en antenne på taket ditt eller på loftet. Hvis hjemmet ditt ikke har et loft og zoning-regler ikke tillater taket antenner, kan du prøve en høy kvalitet innendørs antenne med innebygd forsterkning. Hvis innendørs antenne ikke er tilstrekkelig, returnere den og kjøpe en utendørs antenne.

• Montere den utendørs antennen på en mast. Hvis du ikke legge den på taket eller loftet, kan du prøve din veranda eller bakgården. Prøv å finne et sted med uhindret sikt TV sender tårnene i ditt område.

• Kobler kabelen til antennen og distribuere den til TVen. Kontroller at kabelen er lang nok til å komme på TV, når du skjule den så mye som mulig. Ikke skjul kabelen til du er fornøyd med mottak.

• Koble antennekabelen til TVen. Mål antennen mot de sterkeste senderne i ditt område. Hvis du ikke har en visuell peiling på dem, kan du finne plasseringen og kompassretning av sendere, med steder som lokale kanalen Locator.

• Slå kompasset slik den røde pilen peker til "N" kompasset. Hold kompasset og roter antennen til den peker i retning i online forskning. Stram antennen på masten.

• Slå på TVen. Start funksjonen auto-tune til så mange stasjoner som mulig. Fjernsynets bruksanvisningen vil forklare hvordan å starte prosessen. Når det er ferdig skanning for kanaler, er du klar til å se favorittprogrammene dine.

Tips og advarsler

  • Før kabelen langs baseboards eller under tepper mulig.
  • Moderne TV har en innebygd signalstyrkemåler. Se bruksanvisningen. Du kan bruke dette til å maksimere signalet for dine favoritt-kanaler. Drei antenna sakte og holde orden på målingene. Kompromiss på den beste posisjonen for kanalene du se de.
  • Fungere ikke på taket eller på loftet uten en hjelper.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com