Min Metal Gear Solid Mobile ikke fungerer

December 11

"Metal Gear Solid Mobile" er en oppføring i langvarige "Metal Gear Solid" franchise og den eneste utgitt for Verizon-telefoner. Denne utgaven ble utgitt på Verizon Wireless network i Nord-Amerika, og som en del av Nokias rebranded N-Gage tjeneste. Hvis din kopi av "Metal Gear Solid Mobile" ikke fungerer, er det noen ting du kan gjøre for å løse problemet. Dessverre er alternativene begrenset, så spillet er ikke lenger tilgjengelige.

Instruksjoner

• Start telefonen på nytt ved å slå den av og på igjen. Hvis spillet ikke starter, kan det være at det er nok tilgjengelig minne. Dette kan løses ved å starte telefonen.

• Fjern telefonens datahurtigbuffer. Åpne telefonens programmer-listen, og velg "Metal Gear Solid Mobile.» Velg alternativet "Klar Cache" fra denne menyen. Dette sletter alle data om programmet, som lagrede spill, og fungerer som en tilbakestilling av spillet.

• Installere spillet. Fordi tjenesten N-Gage er avsluttet, kan det være vanskelig å finne en kopi av "Metal Gear Solid Mobile". Hvis du er heldig å komme over en kopi online, rette installere det på din mobiltelefon de fleste problemene du har starter spillet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com