Reparere Tips for en Thomson RCA TV

October 25

Thomson kjøpt RCA forbrukerelektronikk merkevare i 1987; RCA hadde tidligere vært ansvarlig for produksjon av en rekke forbrukerelektronikk, inkludert TV og radioer. Løse problemer med mange Thomson RCA TV ved å undersøke tilkoblinger og justere alternativer der det er nødvendig. Hvis gjør så ikke løser TV, forlate jobben til en profesjonell.

Svart-hvitt bilder

RCA Thomson angir noen ganger bilder i svart-hvitt i stedet for farge. Hvis du har et eldre sett som bruker en antenne for sendinger, kan du prøve å justere sin posisjon for å se om fargen er gjenopprettet. En antenne som mottar et svakt signal kan føre til lydforvrengning og fargeløs bilder.

Endre bildeinnstillingene via fjernkontrollen RCA Thomson ved å trykke på "Meny"-knappen, etterfulgt av alternativet bildekvalitet. Du kan nå justere fargeområdet, kontrasten og lysstyrken, som kan avhjelpe problemet. Thomson RCA sett som fortsetter å vise svart-hvitt-bilder kan kreve en tilbakestilling. Trykk på "Avbryt" eller "Reset"-knappen på din Thomson ekstern gjenopprette de opprinnelige TV-innstillingene. Du kan også velge alternativet "Reset" mens endre bildeinnstillingene, notater webområdet RCA kundestøtte.

Summende lyd

RCA Thomson sett kan produsere en summende eller summende lyd. Dette er vanligvis et problem med nye plasma sett og forårsakes av settet varmer opp til sine vanlige driftstemperatur. Når TVEN er riktig varmet opp, bør støy forsvinne helt. Imidlertid kan støyproblemer oppstår på nytt avhengig av hvor du plasserer dine. Thomson plasma sett som er plassert i spesielt varm rom er ansvarlig for å produsere summing. Prøv å tegne gardiner eller øke aircondition nivåer for å avhjelpe problemet. Sett som er montert på veggene også avgir en summing. Sted din sett nærmere bakken nivåer og problemet skal slutte.

Widescreen-forhold

Noen Thomson RCA widescreen angir skjermen svart barer for utsendte bilder. Dette skyldes vanligvis et avvik mellom sideforholdet på settet i forhold til kringkastingen på skjermen. De fleste programmer kringkastes på et standard størrelsesforhold på 4:3. Widescreen sett er designet for bilder som vises i forholdet 16:9, noe som resulterer i bildet er firkantet under vanlig sendinger. Du kan justere størrelsesforholdet på de fleste Thomson RCA sett ved å trykke på "Meny" alternativet, etterfulgt av "bildeinnstillinger." Webområdet kundestøtte for RCA råder brukere kontakte selskapet direkte hvis problemet ikke kan løses over menyalternativene, som det kan være en teknisk feil.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com