Hva er dreiemoment konverter Flash?

April 12

Hva er dreiemoment konverter Flash?

Såkalt refererer til et koblingen enhet beregnet overføre roterende kraft fra en forbrenningsmotor til en roterende Last. Dreiemoment konverteringsprogrammer gir maksimalt dreiemoment i båsen fasen, som kan føre til midlertidige flash stall.

Dreiemoment omformere

Dreiemoment konverteringsprogrammer er væske kuplingene enheter som i hovedsak tar plassen til en mekanisk clutch. Dreiemoment konverter lar belastningen skilles fra strømforsyningen og muliggjør dreiemoment til multipliseres basert på forskjellen mellom output og input rotasjonshastighet.

Boder

Stall refererer til en av tre faser av dreiemoment konverter operasjon. Stall oppstår når kraften brukes til pumpen men turbinen kan ikke spinne eller rotere, som kan oppstå når overføringen er i utstyr men operatøren er deprimerende gasspedalen for å forhindre bilen bevegelse. Dreiemoment konverter leverer maksimalt dreiemoment multiplikasjon hvis høy inngangseffekt angis i båsen fasen.

Flash Stall

Flash stall henviser til maksimumsinnsatsen som dreiemoment kan stall konverteringsprogrammet, eller de maksimale omdreininger per minutt motoren akselererer til etter lansert fra hvile på åpne gass. Såkalt ofte blinker kort til en akselerert RPM og deretter redusere til sann stall hastighet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com