Hvordan sette opp en ruter for høyhastighetsinternett

March 20

Hvordan sette opp en ruter for høyhastighetsinternett

Sette opp en ruter for høyhastighets Internett, trenger du ikke omfattende databehandling ferdigheter eller selv en sertifisering i nettverk. Du kan lære å koble ruteren - trådløs eller kablet - til din høyhastighets Internett, sikre den og konfigurere datamaskinen for å lese det riktig.

Instruksjoner

Hvordan sette opp en ruter for høyhastighets Internett

1 Pakk ut innholdet i boksen ruter. Rutere bør komme med ruteren, et kort stykke Ethernet-kabel og en installasjonsplate. Hvis du mottok en brukte ruter og ingen plate, kan du gå til produsentens webområde, Skriv inn modellnummeret og laste ned en kjørbar fil som installerer de riktige filene.

2 Koble Ethernet-kabelen fra datamaskinen som er for øyeblikket koblet til modemet. Ikke koble den fra modemet.

3 Ta fristilt enden og kobler den til porten som sier "Internett" på ruteren. Hvis det er et lys på ruteren som sier at "Internett", bør det være opplyst.

4 Bruk kort stykke Ethernet-kabelen som fulgte med ruteren for å koble den til datamaskinen du har fjernet den andre kabelen fra. Koble den ene enden til den tomme Ethernet-porten og den andre i en av de fire kablede stedene på ruteren. De bør være nummerert.

5 Sett inn installasjonsplaten i datamaskinen og kjører installasjonsprogrammet eller installere filen på disken. Hvis du lastet ned filen fra Internett, dobbeltklikker du ikonet.

6 Følg instruksjonene for å konfigurere ruteren. Du vil angi at programmet skal sette en krypteringsmetode og passord slik at ingen kan bruke nettverket. Hvis gitt et valg, bruk WPA og ikke WEP. WEP er mindre sikkert og kan enkelt hacket.

7 Kontroller at trådløskortet på datamaskinen er slått på å motta et trådløst signal. Første gang du åpner ny ruteren, må du angi passordet du opprettet. Etter at vil datamaskinen logge på selv.

Tips og advarsler

  • Opprett et passord som ikke er opplagt. Bruke noe du kan huske men vanskelig å finne ut.
  • Du må konfigurere ruteren ved å ha den koblet til en datamaskin første gang. Hvis du bare har en laptop og vil bruke den trådløse, så du må koble den direkte til den bærbare datamaskinen konfigureres, kan du la den kobles fra.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com