Fakta om Toshiba Satellite Laptop

October 19

Fakta om Toshiba Satellite Laptop

Introdusert i den tidlige 1985s, begynte Toshibas banebrytende elektronikk med Hisashige Tanaka og Ichisuke Fujioka, to menn med en lidenskap for innovasjon i teknologi. Sammen la Tanaka og Fujioka grunnlaget for Toshiba, slik selskapet å sveve i det 21 århundre med mange oppfinnelser som røntgenbilde rør og farge TV. Med over 27000 patenter de siste 30 årene er Toshiba Satellite laptop en av flere store og små fotavtrykk personlige datamaskiner.

Skjermstørrelsen og oppløsningen

Tilgjengelig i en 13,3 tommers, 14 tommers, 15,6 tommers, 17.3 tommer og 18,4 tommers widescreen-modeller, Satellite laptop varierer fra små lette modell til en større skjerm for forretnings- og underholdningsområder. Hver satellitt modell benytter høy-definisjon, TruBright teknologi, en Toshiba registrert varemerke skjerm type. Toshiba tilbyr også oppløsning-reg opp konvertering programvare, som lar deg spille eldre versjon DVDer uten å miste det skarpere bildet.

Standard

Avhengig av prisen punktet inkluderer standardfunksjoner toppmoderne prosessorer, minst 1 GB RAM, en kompakt stasjon og høy kvalitet lyd og grafikk kort. Noen modeller har innvirkning sensorer, høy kvalitet høyttaler, en HDMI-port, LED bakgrunnsbelyst tastatur og funksjoner. De fleste modeller har enten en 4, 6 eller 8-i-ett kortleser. Hver maskin har også en touch pad, to til fire USB-porter, webcam og mikrofon.

Oppgraderinger

Satellitt modeller har også en liste over tilgjengelig tilbehør som kan kjøpes separat, med noen av disse alternativene er bare tilgjengelige på Toshiba satellitt. En forankringsstasjon, en høyere kapasitet 12-cellers batteri; laptop kommer med en 6-cellers batteri og mange oppgraderinger til den interne konfigurasjonen er tilgjengelig. Oppgraderinger inkluderer mer tilfeldig tilgangsminne eller RAM, Dolby høyttalere, firekjerners prosessorer, sove-og-musikk evner og en hel rekke programvare valg.

Modeller

Designet med barn i tankene, L635 har en liten plass, har innebygde sperrefunksjonen, tåler å bli droppet flere ganger og har flere barn-sentriske forhåndslastet programvaretitler. L730 er mer lett og mobil. L740 er den nederste linjen multimedia bærbar PC. C650 har en større skjerm og er mer rettet mot en underholdning bærbar PC.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com