Sprint HTC EVOs Multitask?

March 31

Sprint HTC EVOs Multitask?

HTC EVO 4G er i stand til fleroppgavekjøring og kjøre mange programmer samtidig. Med Googles Android-operativsystemet i kjernen, er EVO utformet for å kjøre oppgaver i bakgrunnen mens du fullføre andre. Avhengig av plasseringen i Sprint nettverket, kan det hende du stand til fleroppgavekjøring mens du er på et anrop ved hjelp av programmer som krever overføring av data.

Programmer

HTC EVO 4G kan håndtere flere programmer samtidig. Du kan laste ned et program fra Android Market, mens laste en webside i nettleseren og skrive en ny tekstmelding, alle på samme tid. Ett program er ikke nødvendig å være stengt for å åpne en annen, og oppgaver utføres av et program som du bare bruker kan fortsette når du går til andre områder av enheten.

4G

Hvis du er innenfor dekningsområdet for Sprint's 4G, er HTC EVO 4G kan bruke programmer under en telefonsamtale. Dette lar deg surfe på Internett, sjekke et sosialt nettverk eller få tilgang til mange andre data-avhengige programmer mens du snakker i telefonen. Sprint's 4G-nettverk er tilgjengelig i de fleste storbyer i USA utvidelsen av nettverket vil fortsette, gir flere områder der HTC EVO 4G kan dra nytte av denne typen multitasking.

Oppgaver

Vis det running prosesser av din HTC EVO 4G ved å trykke på "Meny"-knappen på hovedskjermen, trykke "Innstillinger" og deretter "Applications" etterfulgt av "Kjører tjenester". Du vil se en liste over mange tjenester som kjører samtidig på enheten. Noen av disse programmene, inkludert dem som du har opprettet widgets for startsiden, kanskje ikke har blitt åpnet nylig, men fortsette å kjøre. Widgets oppdatere ved å hente data ved angitte intervaller selv når din EVO håndterer andre oppgaver.

Begrensninger

I områder der det er ingen 4G dekning, HTC EVO 4G vil bruke Sprint 3G-nettverk. Sprint 3G-nett bruker CDMA-teknologi, begrense multitasking under telefonsamtaler. Mens du kan fortsatt sende tekstmeldinger, virker ikke programmer som bruker dataene riktig. Du kan ikke tilgang til Web og widgets kan ikke oppdatere før oppringingen er fullført.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com