Hvordan å reparere en Bose 4.0 forsterkeren på en Cadillac

March 7

Hvordan å reparere en Bose 4.0 forsterkeren på en Cadillac

Visse Cadillacs kommer utstyrt med Bose lydanlegg. For eksempel eldre versjoner av Cadillac m har en Bose 4.0 lydsystem, nyere versjoner har Bose 5.1 system. Cadillac SRX kommer også utstyrt med en integrert lydanlegg fra Bose. Den numeriske betegnelse i audiosystemet refererer til typen surround-lyd i systemet. Forsterkerne er fundamentalt like i design. Hvis du opplever redusert lydavspilling, må forsterkeren reparasjoner.

Instruksjoner

• Feilsøke audiosystemet. For å sikre at forsterkeren er årsaken til problemet, slå på tenningen og sende et lydsignal til forsterkeren, enten ved å spille en CD eller slå på radioen. Hvis det er ingen lyd, men stereo kontrollpanelet er på, er forsterkeren den sannsynlige årsaken. Hvis det er noen lyd, men det er crackly eller bare kommer fra én retning, kan høyttalerne være årsaken.

• Finn forsterkeren. Bose forsterkeren i en Cadillac er vanligvis plassert i venstre panel i bagasjerommet. Trekke tilbake teppet for å avsløre plast trim panelet. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne trim panelet.

• Slå av tenningen. Koble forsterkeren. Bose 4.0 forsterkeren i Cadillac m er 425-watt. Dette er en potensielt dødelig mengden strøm, så vær forsiktig. Koble strøm ledningen (rød), eksterne ledningen (gul) og bakken ledningen (svart). Tape eksterne ledningen og jording til innsiden av bagasjerommet å holde dem ut av veien. Ikke tape makt ledningen fordi du trenger å koble det til testing.

• Fjerne forsterkeren. Skru ut skruene bestemmer kategorien braketten på forsterkeren til braketten. Løft forsterkeren av braketten.

• Åpne kabinettet. Skru lokket og sett den til side. Holde skruene på et stykke elektriske tape å stoppe dem rulle.

Plass volt meter sonden direkte på komponenten styret montert.

Koble makt ledningen. Slå på tenningen halvveis slik at batteriet er engasjert og forsterkeren er drevet. Angi volt meter til "Ohm." Plasser volt meter på den første motstanden i signal kjeden og Merk lesing. Gjenta dette for alle motstander på krets. Hvis noen motstand gir en null lesing, fjerne og erstatte den. Bare en blåst motstand gir en null lesing. Se brukerhåndboken for å identifisere riktig vurderingen forsterkeren. Hvis noen av transistorer gir en lesning utenfor 5 prosent varians terskelen, erstatte den.

• Slå av motoren. Bruk en loddebolt for å smelte noen løse ledninger ledningene mellom kretskortet og IEC strømforsyningskontakten. Børste vekk loddetinn rester og koble ledningen.

Tips og advarsler

  • Test din volt-meter kjent arbeider krets først for å sikre at det fungerer riktig.
  • Bilstereo Forsterkere vanligvis bære en potensielt dødelig mengden strøm. Kontroller at ingen del av kroppen er rørende forsterkeren når du tester krets. Hvis du er i tvil om hva du skal gjøre, konsultere en profesjonell.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com