Hvordan lage en gratis medisinsk kontor nettside

August 27

Som ethvert annet firma gjelder et medisinsk kontor resultat. Og i vanskelige økonomiske tider vil et nyåpnede medisinsk kontor trimme unødvendige utgifter på noen måte det kan. En ting som kan være svært dyrt skaper et nettsted. Enten du leie en profesjonell nettside designer eller kjøpe et program som Dreamweaver eller Expression Web og gjøre jobben selv, er kostnaden for å lage en webside høy. I tillegg er det månedlige kostnader involvert i å sette den på et vertsområde. Heldigvis hvis alt du ønsker er en enkel web tilstedeværelse å tjene som en informational online annonse for medisinske kontoret, er det mulig å bruke freeware programmet OpenOffice Writer og webverten Tripod til å lage et nettsted med helt gratis.

Instruksjoner

1 Gå til OpenOffice.org og dataoverføre OpenOffice suite. Deretter installere det på datamaskinen. En snarvei til programmet vises på skrivebordet.

2 Samle bilder kan du bruke på webområdet ditt, for eksempel bilder av kontoret eller personale. Laste inn bildene på datamaskinen, enten ved å koble s digital kameraet direkte til datamaskinen via USB-porten og overføre dem eller (hvis de er trykt) ved å skanne dem i.

3 Åpne OpenOffice Writer-programmet. Velg "Format" fra menyen og klikk "side. I dialogboksen endre bredden til 11 tommer og høyde til 8 inches. Klikk "OK".

4 Velg "Tabell" fra menyen og klikk "Insert." gjøre innstillinger 3 tabellkolonnene etter 2 rader. Klikk "OK". Nå Klikk i center øverste cellen i tabellen, og klikk på "Galleri" øverst. Klikk på mappen "Bakgrunn" du ser og velge en tekstur eller fargen du vil bruke på bakgrunnen. Høyreklikk på den og velg "Sett," så "Bakgrunn" og klikk "Side."

5 Nå klikk på ikonet for nye tema og bruke dialogboksen for å få inn noen bilder du vil bruke, legge dem til en mappe kalt "Medisinsk kontor nettstedet." Klikk "OK." åpne mappen du nettopp opprettet og dra bilder til tabellcellene der du ønsker dem.

6 Velg "Text"-verktøyet, og bruke den til å skrive inn teksten du vil. Navnet på kontoret i cellen øverst i midten og en formålsparagraf i lavere center cellen vil. Mer illustrerende bilder kan plasseres i cellene på sidene, eller du kan la dem stå tomt for et renere utseende for siden. Kontroller at du nevner opplevelsen av de som jobber i office, i tillegg til informasjon om plassering, timer og kontakt.

7 Velg "File" og klikk Lagre"som". Lagre filen som en HTML-type, navngi den "index.html."

8 Registrer deg for en gratis konto på stativ og bruke deres filbehandler for å laste html-dokument i mapper det. Du har nå opprettet din gratis medisinsk kontor nettside.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com