Hvor å fastsette en bildør som ikke stenge

July 2

Hvor å fastsette en bildør som ikke stenge

En bildør som er vanskelig å lukke eller som ikke lukker hele kan være et resultat av en sagging dør eller med deksellåsen. Døren låsene kan løses i minutter med noen verktøy, men en slapp dør kan gjøre profesjonelle reparasjon et krav hvis du er uerfaren. Sjekk låsen først for å spare tid og penger og rekruttere en venn for en andre mening og hjelp mens du arbeider.

Instruksjoner

• Se etter en roterende låsen med liggende på kanten av bildøren. Låsen skal rotere nedover, ikke oppover. Løft dørhåndtak oppover og sjekk om deksellåsen er fortsatt i "lukket" posisjon. Hvis det er, har en venn holder dørhåndtak oppover mens du bruk en skrutrekker til å manuelt presse låsen slik at den roterer nedover.

• Lukk døren; Hvis det ikke vil bli stengt for en kort periode, har en venn holder døren lukket inne i bilen. Stå 10 fot tilbake og undersøke dørens innretting med bilen. Hvis døren ikke samsvarer med resten av bilens justering, sette en 2 av 2 tre blokk under dørens lavere hengslene.

• Trykk på døren utenfra bøye lavere hengselet, undersøke dørens justering etter hver push. Når justering er gjenopprettet, kan du slutte å skyve. Hvis justeringen er hovedsakelig gjenopprettet, justere montering mellom spissen og låsen.

• Bruk en fastnøkkel til å løsne på spissen på dørkarmen, men løsne det nok bare å flytte den. Skyv striker til døren låseklemmene riktig når lukket. Tillat ikke mutteren på striker når løsne den.

• Løsne hengsel festeboltene hvis sag er alvorlig og trinnene ikke Fiks dørens problemer. Støtte dørens nederst på en kasse, med en skrutrekker eller syl. merke det lated oppstilling rundt hengslene. Løsne boltene litt om gangen, gjør justeringer samtidig. Kontrollere etter hver justering.

Tips og advarsler

  • Justere striker kan føre til mer problemer hvis du tillater mutteren faller og forsvinne, så løsne boltene sakte og forsiktig.
  • Hvis trinn 1 til 3 ikke løser problemet og du ikke har bil reparasjon erfaring, ta bilen til en profesjonell for reparasjoner. Du kan ende opp å gjøre mer skade på bilen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com