Hvordan nivå en Chevy 2500HD

October 30

Hvordan nivå en Chevy 2500HD

Tauing, er belastning og add-ons, som snøploger og verktøyet bokser de tre viktigste faktorene det tiltre lek når prøver å holde Chevy 2500HD nivå. Vekten av tauet tilhengeren, vekt trailer og andre periferier kan påvirke nivå når tauing. Last i sengen kan påvirke generelle nivået og laste inn foran-som en snø-plog kan påvirke nivå der. Den beste måten å utjevne en Chevy 2500HD er i samsvar med maksimal spesifikasjoner av produsenten.

Instruksjoner

• Blås bilens dekk til maksimal anbefalt trykket som pate på førerens side dør jamb. Dette vil hjelpe med nivå når sleping, pløying og også bærer en belastning.

• Følg TWR, også kalt den Trailer vekt Rating, kjøretøyets nivå din Chevy 2500. TWR beregnes forutsatt at kjøretøyet har bare sjåføren om bord, men det inkluderer trailer utstyr. Trekk Last og flere passasjerer fra TWR. TWR vises i brukerhåndboken og varierer med aksel rasjon og andre modellen variabler.

• Kontroller at den tunge vekten er innenfor parametre. 2500HD kan bruke en maksimal 1,500 kg tunge til en vekt distribusjon-type oppkobling og 2500 kg for en femte-hjulet. Valgte korteste knirkefritt forlengelsen å plassere knirkefritt ballen som nær bilen som mulig.

• Kontrollere vekten av alle verktøyet boksen at du har installert i sengen og trekke det fra brutto bilens vekt. Likeledes med en snø plog, vil snø plog redusere nyttelast kjøretøyet kan bære foran, og forårsake andre. Legge til telleren ballast i sengen hvis si du har installert en 700 pund snø plog og bærer passasjerer i førerhuset. Sjekk aksel klassifiseringene i brukerhåndboken for riktig fremre og bakre vekt distribusjon forhold i forhold til avstanden plogen er frem av akselen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com