Feilsøking Mitsubishi projeksjon TV

January 8

Dårlig mottak

Dårlig mottak - skyldes hvor bildet kommer, men det er uklart eller snø - sannsynligvis antennen koblet til TV-Mitsubishi. Du kan rette den ved å endre tilt eller vinkel på antennen. I tillegg kan et fluoreserende lys eller drift elektronisk enhet føre til signalforstyrrelser også. Deaktivere den eller flytte den fra projeksjons-TV. Hvis du betaler for kabel eller satellitt-tjenesten, bør resepsjonen alltid være krystallklare. Ringe leverandøren og fortelle dem at du har problemer. de bør sende noen rette den.

Kabler

Kabeltilkoblinger er blant de vanligste datakildene TV problemer og kan løses svært raskt. Bare sjekk alle tilkoblinger på sine respektive utgangene - både de i baksiden av Mitsubishi projeksjon TV og de på baksiden av DVD-spiller, DVR eller lignende komponent. Presse dem godt og kontroller at det er ingen wiggling: enkelte modeller kablene kan synes å være skjøvet, men trenger å gå fremover litt mer å fullføre tilkoblingen.

Fjernkontrollen

Fjernkontroller er et annet vanlig problem når feilsøking TV. Når du trykker knappene på en fjernkontroll, sender den et signal til en mottaker i TV. Hvis signalet er blokkert - et stykke møbler, for eksempel eller en stabel av DVDer foran mottakeren - vil ikke fjernkontrollen fungere. Bare flytte hindringen og fjernkontrollen skal fungere. I tillegg må fjernkontroller uavhengig strømkilder (batterier) til å kjøre. Hvis din ikke fungerer, prøver å erstatte eksisterende batteriene med friske de.

Kanalen ikke fungerer

I noen tilfeller, hvorav fjernsynskanalene kan komme i, men én kanal kan ikke. Mitsubishi TV tillater at eierene overdøve kanaler som de heller ikke motta. En kortsiktig løsning er å skrive kanalen på talltastaturet på fjernkontrollen i stedet for å bruke opp eller pil ned. Hvis det ikke fungerer, er det mulig kanalen er enten blir blokkert av V-chip eller ikke er lagt til på kanal-menyen. Tilgang til V-chip-menyen for å låse opp kanalen eller få tilgang til minne-menyen skal legges til listen. Noen kanaler krever en ekstra avgift fra din kabel eller satellitt. Hvis de ikke kommer, betyr det at du ikke betaler for seg.

Forvrengt bilde

Forskjellige filmer og TV-programmer kringkastes med forskjellige størrelsesforhold, avhengig av hvordan de ble først filmet. Eldre videoer ble ofte filmet i 4:3-forhold, som er nesten firkantet. Nyere programmer og filmer ble skutt i widescreen-format, som bruker et bredere 16:9-forhold eller lignende. Avhengig av showet, kan det vises på skjermen med et sett av svarte striper på toppen eller på sidene. Det er ingenting å bekymre: det holder bare showet i sin opprinnelige perspektiv. Hvis bildet er kuttet av eller forvrengt, men være størrelsesforholdet på Mitsubishi projeksjon TV av. Trykk på "Format" eller "Del" knappen på fjernkontrollen for å gå gjennom alternativene for ulike aspekter til bildet ser riktig ut igjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com