Bose høyttaler spørsmål

January 4

Bose-høyttalere er noen av bestselgende verden over. Anerkjent for sin lille størrelse, Bose-høyttalere og hjemmekino systemer er kompatible med moderne audiovisuelt kilder mens resterende visuelt påtrengende. Bose har også en stor tilstedeværelse i bilindustrien rike, produsere høyttalersystemer kommandoen en premie over standard tilbud. Hvis du er shopping for Bose-høyttalere eller har grunnleggende spørsmål, er et første skritt å lære grunnleggende om produkter og teknologier.

Er Bose-høyttalere kompatibel med andre produkter?

Bose livsstil hjemmekino systemer og Acoustimass høyttaler oppsett er kompatible med ikke-Bose-produkter. Dette gir deg muligheten til å legge til, for eksempel Blu-rokke spilleren du ønsker på livsstil hjem teater du velger. Eventuelt koble en Acoustimass høyttalerpakke til din favoritt A / V-mottaker er like. Eksterne innganger på baksiden av livsstil hjem teater pakker er standard til de fleste andre mottakere, mens Acoustimass høyttalere kobler til standard hjemmekino mottakere på en kjent måte. Den lite påminnelse til dette er at du ofte må distribuere din høyttalerkablene til Acoustimass Bass modulen før du kjører dem i individuelle juvelen kubene.

Hvordan er Bose-høyttalere bygget?

Bose bruker en overvekt av papir-leset høyttalerdrivere, med plast og particleboard høyttaler skap. Dette er ikke uvanlig i forhold til "hjemmekino i en boks" tilbud fra andre selskaper. Men du kan finne overlegen, mer langvarig materialer i kjøpt separat subwoofer/satellitt kombinasjoner, for eksempel aluminium og gummi med Kevlar, alle holde bedre mot fuktighet og hussopp. Materialer Bose bruker er konsekvent fra modell til modell, selv de finnes i dørene til Bose utstyrte kjøretøy.

Hvordan Bose høyttalere lyd i forhold til andre merker?

Lydkvalitet og preferanse er subjektive, men hyppigheten svaret målingene er ikke. Disse målingene evaluere måten en høyttaler utfører i forhold til hva mennesker kan vanligvis hører. For eksempel har mennesker hørselen evne, fra ca 20 hertz til 20 kilohertz, med høy frekvens evne gradvis minkende som vi alder. De fleste høyttalere mål nær dette området, med mindre høyttalere produserer mindre på den lave enden. Dette er motvirket av tilstedeværelsen av en subwoofer. Bose Acoustimass og livsstil teater systemer mål rutinemessig fra 46 hertz til 13 kilohertz. Selv om dette ikke går over det hele spekteret, finner mange resultatet tiltalende.

Hvorfor anses Bose bilstereo "Premium?"

Bose tar et relativt unikt tilnærming til bilstereo. Konvensjonell bil lydsystemer bruker et par høyttalere i front og bak dører, med sporadiske dekk montert subwooferen. Bose begrenser ikke seg til noen bestemt antall høyttalere, bruker som nødvendig for å oppnå målet lyden i et bestemt kjøretøy. Hvis du var å analysere Bose systemer i en rekke biler, vil du se forskjellige høyttaler størrelser, forsterker power klassifiseringer per høyttaler og en rekke andre interessante tiltak for å sikre en signatur Bose sound.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com