Hvordan du justerer ventiler på en Suzuki LT 125

May 30

1984 Suzuki LT125 ATV har en én-sylindret, luftkjølt, overhead cam firetaktsmotor. Suzuki anbefaler å justere ventilklaring etter den første 100 miles eller en måned av drift, og deretter hver 600 miles eller seks måneder. For å sikre riktig toleranser, må sjekke rydding og justere ventilene gjøres bare når motoren er kald å ta. Riktig ventil Lagersalg for innsug og eksos ventiler på fire-takts LT125 er 0,08 mm 0,13 mm.

Instruksjoner

Forberedelse

• Løft kombinasjon sete/bak fender samlingen til motoren. Inntak (bak) ventilen er nærmest deg, eksos ventilen er plassert på motsatt side av topplokk, mot fronten av bilen.

• Utsette to ventiler ved å fjerne de gjengede caps fra foran og bak av topplokk av motoren med en slutten fastnøkkel. Gjengede caps se som Sekskantet bolten hodet, men med en bred sirkulær base. Caps dekker brønner i topplokk som gir tilgang til ventil justeringsskruer. Fjern rekyl starteren fra venstre side av motoren ved å ta ut de fire skruene sikre til Veivaksel montere.

• Fjern tennpluggen ledningen og ta ut tennpluggen. Sette tommelen over tennplugg hull og rotere veivakselen hånd mot klokken til du føler deg følelsen av press bygning inne i sylinderen som angir stempelet er på objektstreken komprimering. (Hvis stempelet er en eksos slag, eksos ventilen åpnes og det vil være ingen synlig press i sylinderen hele.) "T" preg på Veivaksel rotoren bør være stilt opp med pekeren over crankcase.

Sjekke ventilen klaring

• Velg en føler innenfor den 0,08 mm for 0.013.

• Finn luftinntaket ventilen på baksiden av motoren og slip føler mellom ventilen og tilsvarende justering skrue.

• Bestemme passformen til føler. Hvis det sitter med minimal metall mot metall kontakt og kan flyttes av gapet uten binding, er ventil justering innenfor grensene. Hvis føler ikke passer mellom ventilen stammen og justere skruen, er justeringen for stramme. Hvis det er ingen følelse på drag som det er satt inn i gapet og kan du snike det sidelengs og opp og ned uten motstand ventil gapet er for løs.

Ventil justering og gjenoppbygging

• Løsne låsemutteren på justere skruen med en slutten fastnøkkel. Bruke en flat skrutrekker, løsne justere skruen til føler vil passe inn i gapet eller stramme fjerne overflødig spille. Holde justere skruen på plass med skrutrekkeren og trekk til låsemutteren med slutten fastnøkkel. Gjenta på eksos ventilen på forsiden av motoren.

• Re-installere gjengede caps på forsiden og baksiden av topplokk. Bolt rekyl starteren på Veivaksel montere på venstre side av motoren av de fire skruene.

• Erstatte tennpluggen og fest tennpluggen ledningen. Lavere og klinke sete/fender forsamlingen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com