Hvor å konvertere Zip-filer med en stor størrelse med NTFS

December 9

NTFS står for Windows NT-filsystem og standard filsystemet for alle datamaskiner som bruker Windows NT og over som deres standard operativsystem. NTFS brukes ofte fordi det er kraftigere enn andre filsystemer. NTFS er også i stand til å komprimere filer med en lignende algoritme som vanligvis brukes for Zip-filer, som lar deg konvertere store Zip-filer til et tilsvarende komprimert format uten å forlate dem fast i en Zip-Arkiv.

Instruksjoner

1 Endre filsystemet til NTFS. NTFS er standard filsystemet for Windows NT og senere, så hvis du bruker disse versjonene av Windows, er nødvendig. Ellers går å det "Løpe" alternativet under startknapp og type inne "convert.exe," som vil gi deg muligheten til å konvertere til NTFS. Velg NTFS som filsystemet og trykk "OK".

2 Åpne ZIP-filen. Nå at filsystemet NTFS, kan du bruke et program som du kan åpne ZIP-filer. WinZip er en populær med en gratis prøveperiode. Mens NTFS er å bruke lignende kompresjonsalgoritmer som ZIP-filer, vil du fortsatt trenger et program for å åpne opp en stor zipfil.

3 Ekstra det ZIP arkiv. De fleste programmer vil ha en "Ekstra å" knapp på toppen som lar deg pakke ut innholdet av en ZIP-fil i en egen mappe.

4 Finn dekomprimerte filene. De vil være i hvilken mappe du angav.

5 Konvertere filene i NTFS-komprimering. Merk filene du vil komprimere og høyreklikk gjør. I menyen som vises, gå til "Egenskaper". Deretter Klikk "Avansert" og velg "Komprimer volum spare diskplass." Trykk "OK".


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com