Hvordan du justerer volumet på mitt Cablevision kabelboks

July 8

Hvordan du justerer volumet på mitt Cablevision kabelboks

Kabel-TV-leverandøren Cablevision bruker kabelbokser fra leverandører som Scientific Atlanta og Samsung. Cablevision's digital kabel TV tilbyr kalles iO TV og kan tilby hundrevis av HD-filmer og på forespørsel programmering valg. Boksene kabel kan også inkludere digital videoopptaker funksjonalitet for en ekstra avgift. Hele systemet er kontrollert med en fjernkontroll som kan programmeres til å betjene TV også. Volumet av kabel-TV viser du ser kan justeres ved hjelp av kabel fjernkontroll.

Instruksjoner

• Definere fjernkontroll for kabel slik at den kan brukes til å kontrollere TVen. Slå på TV og holder både knappen "TV" og "Sel"-knappen i fem sekunder på kabelboksen ekstern. Knappen iO blir rødt.

• Slå opp den tresifrede koden som opererer på TVEN fra brukerhåndboken iO (se nedenfor). Les av den første koden som svarer til din TV-produsent. For eksempel Velg "004" for RCA. Pek fjernkontrollen TV og angi koden. Hvis TV slås av, er koden korrekt. Trykk på "TV" og "iO"-knappen vil blinke for å bekrefte riktig kode er angitt. Hvis koden ikke fungerer prøv andre kodene i guiden listen som tilsvarer din TV-produsent. For eksempel er den andre RCA-koden "161."

• Pek fjernkontrollen på TV og trykk "volum opp- og volum ned-knappene på fjernkontroll for kabel når det er vellykket programmert og TV kabel-boksen programmering volumet vil justere.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com