Toshiba Regza krav for eksterne fast høyttalere

May 5

Toshiba Regza krav for eksterne fast høyttalere

Regza-Link er Toshibas Inter-tilkobling protokoll som kan kontrollere Regza komponenter med en fjernkontroll. Det er ingen Regza høyttalere, men du kan styre volumet av fast høyttalere koblet til RCA-utganger på Regza TV med en Toshiba TV-fjernkontrollen. Regza er også betegnelsen som Toshiba gir til sine top-of-the-line LCD-TVer.

Fast audiokabel

For å sende lyd til eksterne høyttalere, må en mottaker eller forsterker være ansatt, siden utgangene på Regza TV linje nivå utganger. Med fast audiokabel, er eksterne høyttalerne koblet til mottaker eller forsterker. Du kan fortsatt regulere volumet av de eksterne høyttalerne med TV-fjernkontrollen.

Regza kompatibilitet

Toshiba TV-fjernkontrollen har en bryter som du kan velge TV og andre enheter for kontroll. Valgene avhenger av hvilken modell av Regza TV du eier, men du vil noen ganger se dedikerte knapper for DVD eller Blu-ray-spillere, også. Enheter må være koblet med HDMI, men med det, Regza-link kan TV kontroll, uten at du må nå for en annen fjernkontroll.

Optisk lydutgang

Optisk lydutgang er digital stereosignaler av lys. For å sende lyd til eksterne høyttalere, må mottaker eller forsterker være utstyrt med en optisk lydinngang. Mange komponenter har optisk utgang med digitale signaler som nå er normen. Med Optisk lydutgang, eksterne høyttalere koblet til mottakeren eller amp's behandling at volumet av de eksterne høyttalerne skal reguleres med fjernkontrollen til TV.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com