Hvordan installere en ledningsnett for Trailer lysene på min 2006 GMC Canyon

February 25

2006 GMC Canyon bremselysene deler ikke ledninger med blinklys, som er standard fitment for biler produsert i USA. 2006 GMC Canyon bruker fire-dirigent-pluss-bakken sele, dirigenter serverer hale, brems, venstre slår og slår rett lys separat. En trailer produsert med standard innredning for USA bruker en tre-dirigent-pluss-bakken ledning, der blinklys opererer bremselysene også. For slik en trailer til slepes sikkert og lovlig av en 2006 GMC Canyon, er det nødvendig å passe en omformer mellom lastebilens fire-dirigent-pluss-bakken sele og tilhengeren er tre-dirigent-pluss-bakken sele.

Instruksjoner

• Finn flere terminalblokken på slutten av fabrikk-montert fire-dirigent-pluss-bakken selen. Dette er vanligvis teipet til en kabinett rail på førerens side under pickup sengen, mellom reservehjul transportør og støtfanger.

• Koble en omformer for å formidle europeisk stil ledninger signaler til trailere produsert for belysning sele standard i USA. Konverteringsprogrammene er lett tilgjengelig fra lastebil midtgangen i oppussing lagrene, auto deler butikker og fritidskjøretøy forhandlere. Flere terminalblokken passer på én side av konverteringsprogrammet, og fire ledninger dukke opp fra andre.

• Bli med de fire ledningene som kommer ut av konverteringsprogrammet til fire ledninger av en flat fire-pinners trailer knirkefritt. Samsvarer med fargekoding av ledningene isolasjon å sikre de er riktig koblet; brun er til hale lys/kjører lys/lisens tallerken, hvit er bakken, gult er venstre sving/brems og grønt er å høyre sving/brems. Bruk en lodding kit tilkoblinger og isolere en forseglende Kit.

• Ha en assistenten bekrefte riktig trailer lysene før du bruker kjøretøy/tilhenger-kombinasjon på veien for første gang.

Tips og advarsler

  • 2006 GMC Canyon er systemet kalles riktig "Uavhengige blinkers," bremselysene med røde linser og separat blinkers med gult linser. Dette oppsettet er standard fitment i europeiske og japanske biler.
  • I tilfelle vanskeligheter finne ledningsnett, kaller GM kunden bekymre personell og har din kjøretøy ID nummer (VIN) på hånden. VIN kan finnes på eierskap dokumenter eller relieff koden inne frontruten på lavere førerens side.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com