Bærbar CD-spiller plate feil

April 23

Bærbar CD-spiller plate feil

Uansett merke bærbar CD-spiller, er alle feil forårsaket av de samme grunnleggende problemene. Vanligvis ligger problemet med CD selv, mekanikerne av spilleren eller miljøspørsmål.

Disc problemer

Hvis en CD er ripete, bulkete, hakk eller sprekker, vil det sannsynligvis ikke spille. Prøv å rense den med en fuktig klut eller bruk en CD bufring systemet for å fjerne riper. Sprakk eller sprukket CDer kan vanligvis repareres og må erstattes.

Mekaniske problemer

Hvis CDen ikke er poppet fast på plass, vil det oppstå feil. CDer festes vanligvis med et hørbart klikk. Hvis laser mekanismen er skitten eller det er støv på innsiden av spilleren, må det renses for å fungere. Noen andre mekaniske defekter, slik som laser leser ikke eller strømforsyningen ikke fungerer, repareres beste av en profesjonell.

Miljøproblemer

Bærbare CD-spillere er svært utsatt for miljøfaktorer. Fuktighet kan ofte føre til platen feil. Før spilleren tørker ut, kan det ikke fungere riktig. Utsettes for direkte fuktighet også har denne effekten. Hvis spilleren selv er ikke nivået eller flyttes, kan det bli ikke spille. Dette skjer i humpete biler eller under jogging. Dyrere spillere er mindre sannsynlig å hoppe.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com