Hvordan installere RSX Coilovers

August 19

Hvordan installere RSX Coilovers

Acura RSX er en sporty hatchback som erstattet Integra. På lager er RSX en meget imponerende bil, spesielt hvis det er en RSX-S, den høy ytelse deriverte av modellen. Men som de fleste biler, suspensjon på RSX er litt på høye siden og kan også stå å være litt mer stiv. Mange eiere oppgradere sine RSXs med coilovers, en høy ytelse oppsett som kombinerer våren og sjokk i en justerbar samling.

Instruksjoner

• Løsne hjulet lug vanskelige problemer. Løft foran bilen med et gulv jack. Lavere på jack står under hver side av bilen. Avslutte det forside lug vanskelige problemer og hjulene.

• Koble ABS ledningen med en 10 mm kontakt der den festes til spankulere forsamlingen. Unbolt braketten som holder bremsen linjen på strut med en 12 mm kontakt. Bøye cotter pin som går gjennom bolten som fester styringen armen til suspensjon med det flathead skrutrekker. Dra cotter pin med tang.

• Fjerne mutteren med en 19 mm kontakt. Bruke ballen felles skillet skille bidétbatteri fra spankulere. Svinge den styringen stangen ut av veien. Fjern de to boltene som holder den nedre delen av samlingen spankulere til suspensjon med en kontakt.

• Åpne panseret. Fjerne tre 14 mm nøtter som holder den øvre enden av spankulere til spankulere tårnet. Støtte samlingen spankulere som du fjerner den siste mutteren. Trekk spankulere forsamlingen ut av bilen.

• Installere coilovers allerede montert i bilen. Inn den øverste enden av coilovers opp spankulere tårnet så stenderne stikker inn i motor-bukta. Hånd-stram øvre nøtter å holde forsamlingen på plass mens du installerer den nedre enden.

• Installere boltene som holder den nedre delen av samlingen spankulere til suspensjon. Boltene. Øvre strut-boltene. Skyv styringen armen tilbake på strut armen og skru mutteren. Installere en ny cotter pin gjennom hullet i bolten og bøy slutten av cotter pin å hindre mutteren blir unthreaded.

• Bolt ABS linjen og bremsen væske linjen tilbake på samlingen spankulere. Gjenta trinnene ovenfor for den andre siden av bilen. Installer hjulene og senk bilen til bakken.

• Åpne bagasjerommet. Trekk det flate panelet på undersiden av stammen ut. Brett baksetet fremover. Fjerne klippene som holder tepper på plass for hånd. Trekk tepper tilbake til nøtter er utsatt som holder toppen av bakre struts på plass.

• Løsne det lug vanskelige problemer for hjul. Løft opp bak på kjøretøyet med et gulv jack. Lavere på et par Jack står under hver side av bilen. Avslutte hjulene. Fjerne ABS ledningen på strut med en kontakt. Fjerne lavere bolten som holder at samlingen spankulere suspensjon. Fjerne to øvre strut nøtter i bagasjerommet. Fjerne det ytre camber bolt på den nedre enden av strut. Fjern enheten fra bilen.

• Sett den øvre delen av den nye coilover slik at stenderne gå gjennom hullene og inn i bagasjerommet. Hånd-stram øvre montering nøtter. Plass en knekt under den nedre delen av huben hvor hjulet installerer og oppjekkbar suspensjon til hullene i den nedre enden av coilover linjen opp med hullet i suspensjon. Installere lavere montering bolten. Installere camber bolten. Lavere boltene og deretter øvre bolter.

• Installere ABS ledningen på coilover. Gjenta trinnene ovenfor for den andre siden av bilen. Installere hjulene. Senk bilen til bakken. Installere tepper som skjuler øvre strut nøtter. Installere bagasjerommet panelet. Stram det lug vanskelige problemer på alle fire hjul. Har suspensjon justert en profesjonell butikk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com