DIY: Projektor pære reparasjon

June 7

DIY: Projektor pære reparasjon

Projektor pære gir det lys er nødvendig for enheten å produsere ønsket bilde. Uavhengig av produsenten lesetilgang de fleste fremvisere til pære. De fleste projektorer også vil varsle brukeren når pære skal erstattes, og til slutt projektoren vil slutte å virke før en ny pære er installert. Reparere din projektor pære deg å spare penger.

Instruksjoner

• Slå av projektoren og la den kjøle seg ned i omtrent en time. Finn projeksjon pære dekselet og fjerne den fra projektoren. Dekselet er vanligvis plassert nederst på fremviseren og kan skrus med en stjernetrekker.

• Ta av lampe dekselet fra projektoren casing. Noen projektoren modeller vil tillate dekselet fjernes fullstendig, og andre vil gi dekselet for å bare være løsnet og trakk unna. Vær forsiktig med å bryte eller skade dekselet.

• Fjern projeksjon lampen fra projektoren bolig med en skrutrekker. Fjern forsiktig pære med håndtaket hvis angitt. Unngå å bryte pære i projektoren, og også unngå å berøre det indre området lampehuset projektoren.

• Skru den nye projektorlampen til bolig-området. Plasser håndtaket i holde området eventuelt og sett på dekselet over lampen. Tilbakestille lampetimetelleren og slå på fremviseren.

• Teste projektoren for å kontrollere lampen utskifting var vellykket. Hvis dekselet ikke ble ordentlig lukket, fungerer ikke projektoren. Hvis projektoren ikke fungerer, deretter starte prosessen fra trinn 1.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com