Hvordan erstatte driverne i Tårnhøyttalere

February 16

Hvordan erstatte driverne i Tårnhøyttalere

Tårnhøyttalere har vanligvis to til tre drivere eller høyttalere montert i kabinettet. Drivere mislykkes med alder eller som følge av misbruk som høyttalerne spiller for lenge med for høyt volum eller koble høyttalerne til en forsterker som er også kraftig for driverne. Bare erstatte driveren med en ny produsert av høyttaler selskapet. Hvis du er villig til å gjøre jobben selv, sparer du både tid og penger.

Instruksjoner

• Kjøpe den nye driveren. Den beste ressursen for en ny driver er produsenten. Kontakt dem ved hjelp av kontaktinformasjonen gitt med talerens manuell. Hvis dette er tilgjengelig, fører et nettsøk for produsentens hjemmeside vanligvis deg til en støtte-kategorien informasjon på reservedeler.

• Trekk grillen av høyttaleren. Ta tak i kanten av grillen og dra utover, grillen kommer ut - det er designet for enkel fjerning og utskifting.

• Løsne og skru ut skruene ligger rundt omkretsen av høyttaler med en skrutrekker. Trekk høyttaleren ut av skapet. Forstå ledninger koblet til terminalene på baksiden av høyttaleren og trekke dem av, etter noterer wire som er koblet til hvilken terminal. Være forsiktig med å la høyttaler ledningen faller i skapet der det kan være vanskelig å få dem tilbake.

• Koble høyttalerkablene til nye høyttaleren. Plasser nye høyttaler i åpningen og bruk skruene du tok ut tidligere å sikre det på plass.

• Teste nye ved å spille musikk med moderat volum over stereo. Erstatte grillen hvis høyttaleren høres bra og du ikke oppdage alle summende eller vibrasjoner fra en løs skrue.

Tips og advarsler

  • Spill høyttalerne med moderat volum for de første timene etter erstatter høyttaleren. Dette tillater nye høyttaleren "bryte."

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com