Hvor å omkjøringsvei Transponder nøkkelen i min Jeep Wrangler

February 22

Hvor å omkjøringsvei Transponder nøkkelen i min Jeep Wrangler

Energi er liten kretser i små røret inne din Jeep Wrangler nøkkel hodet. De avgir en 30-sifret alfanumerisk kode unikt for bilen. Din tenning får koden og lar bilen for å starte. Utenom en transponder er en viktig beslutning som det vil betydelig redusere Jeep er sikkerhet. Hvis du håper å unngå å betale for dyre eksemplarer transponder nøkkelen eller vil installere en ekstern starter, må du imidlertid omgå transponder i tenningen. Du kan gjøre det ved å installere en bypass kit selv eller lage en enkel bypass bruke din eksisterende transponder nøkkel.

Instruksjoner

Transponder omkjøringsvei Kits

• Kjøp en transponder omgå kit fra din lokale auto deler butikken laget spesielt for en Jeep. Du kan kvalifisere deg til kjøpe en rimeligere universell omkjøringsvei kit; Sjekk med din auto deler butikken.

Kjøp kit som best passer din prisklasse og passer dine behov, installeres en ekstern forrett eller ganske enkelt å omgå tenningens sikkerhetsfunksjon. Sjekk om det omkjøringsvei utstyret du trenger for Jeep har bestemt omgå kits rettet mot en ekstern forrett.

• Følg utstyrets installasjonsinstruksjoner, matchende fargekodede ledningene til hvert tilsvarende wire i bilen.

• Teste installert transponder bypass på Jeep ved å starte bilen med en vanlig nøkkel. Hvis det ikke fungerer, kontakt produsenten av pakken eller en bil Låsesmed, som skal kunne vise deg bedre enn dealership i ledningsnett en bypass kit og gi deg kopier for nøklene.

Enkel omkjøringsvei

• Fjern leder av nøkkelen fra bladet ved med en tang for å lette det forsiktig ut i en frem og tilbake-bevegelse. Ta hodet der den møter nøkkelen og ikke på toppen, som huser transponder; riktig mengde trykk kan knuse den.

• Bruk en varm limpistolen for å plassere en kvart størrelse prikk lim under din rattstammen så nær tenningen som mulig. Plasser nøkkelens i lim, og tillate det å stivne. Du kan også bruke et stykke borrelås knytte nøkkel hodet til kolonnen som vil tillate deg å fjerne hvis du må la bilen i en uønsket sted eller lengre.

• Test din vanlig nøkkel på bilen. Hvis tenningen ikke snu, flytte transponder nærmere til tenningen og prøv på nytt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com