Hvordan lage din egen setetrekk

March 14

Hvordan lage din egen setetrekk

Gjør din egen setetrekk kan du tilpasse bilen og beskytte din møbeltrekk. For en ny bil, forhindre dings, flekker og riper som reduserer bilens verdi. For en ikke-så-ny bil gi den et friskt utseende og dekke skader. Ved å opprette dine egne setetrekk du sparer penger og får velge dine egne farger og materialer. Setetrekk gir en mulighet for selvutfoldelse. Med litt planlegging, kan du opprette en komfortable sete cover som passer din bil.

Instruksjoner

• Måle lengden og bredden av bilsete. Bruke et målebånd for å måle. Utvide tapen fra bunnen av setet på side ved bildøren over sittegruppe til bunnen av setet på motsatt side. Ta setet har et mål fra bunnen av setet foran til bunnen av setet på baksiden: utvide tape over ryggen på setet, under nakkestøtten, hvis nakkestøtten er flyttbar. Legge til en fot i hver retning med målene skal ha rom å brette stoffet og trekke noen av det under. Doble lengden målet. Dette gir mengden av stoffet å dekke to samsvarende bilseter. Det er 36 inches i en hage, så dele målingen 36 å komme opp med antall mål stoffet du trenger. (Se referanser 1)

• Velger du materialet. Velg en tykk, holdbare, isolerende materiale i en ikke-raveling stoff som faux sheepskin for nei-sy langvarig komfortabelt sete dekker for bruk året rundt. (Se referanser 2) Godt stoff kilder omfatter stoff butikker, dollar butikker og ulike butikker. Kjøp noen ark bukseseler.

• Spredt overtrekk sete på en ren arbeidsflate som en tabell eller en teller. Bruk en målestokk eller målebånd merke en rett linje. Klippe materialet. Bruk det første stykket materiale som et mønster for å klippe andre.

• Fjerne setets nakkestøtte. Drapere materialet over setet og justere slik at den henger jevnt med samme mengde ekstra stoff front til bak og side til side. Bruk saksen rote hull i stoffet for nakkestøtten skal gjennom. De fleste stoff strekker seg litt, gjøre så små hull.

• Fest bukseseler til bakre hjørnene og trekk bukseseler under setet. Guide til bukseseler øverst på den eller wire å hindre dem i å fange i mekanismen når du justerer setet. Koble den andre enden av ark bukseseler til foran hjørnene av stoffet. Tuck materialet mellom seteryggen og sittegruppe å få en jevn passer.

• Følg fremgangsmåten ovenfor for å gjøre en bakre sete eller benk seat dekker. Du må fjerne en benk plass for å installere setetrekk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com