Hvordan lage en lyd WAV-fil med Windows Vista

November 30

Hvordan lage en lyd WAV-fil med Windows Vista

Opprette WAV-filer er en flott måte å tilpasse datamaskinen ved å legge til egendefinert hendelse og meldinger lydene. Starter tilbake med Windows 95, har Windows-operativsystemer tatt en enkel lydopptak verktøy som tillater brukere å spille inn lyder gjennom datamaskinens mikrofoner og lagre dem i WAV-format. Disse lydene kan deretter spilles tilbake når du vil, eller konfigurert til å spille som hendelseslyder eller varsler fra Vinduer selv. Dette verktøyet har vært stort sett uendret, og fortsetter i Windows Vista.

Instruksjoner

1 Åpne "Start"-menyen, og naviger til "Alle programmer", deretter "Tilbehør" og deretter "Underholdning." Klikk på "Sound Recorder"-ikonet for å starte innspillingen programmet.

2 Klikk på "Record"-knappen og snakke eller spille av lyden du vil spille inn i mikrofonen. Klikk på "Stop" knappen når du er ferdig. Du kan klikke på "Play"-knappen for å se det som ble innspilt, og du kan brenne så mange ganger du vil til du har lyden du vil akkurat.

3 Åpne på Fil-menyen, og klikk "Lagre som". I dialogvinduet som vises, Velg et navn på filen og klikk på "Lagre"-knappen. Filen vil nå være tilgjengelig når du ønsker å bruke det spesielle WAV-lyd.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com