Kan jeg fjerne Svchost.exe?

July 7

Kan jeg fjerne Svchost.exe?

I de fleste tilfeller svchost.exe er en kritisk prosess tilhører Microsoft og bør derfor ikke fjernes. Men noen skadelige programmer installere en prosess med samme navn, og disse forekomster av svchost.exe bør fjernes. Dette kan gjøres ved hjelp av Windows-ledeteksten.

hva er det?

Svchost.exe er en prosess skapt av Microsoft og designet lanseringen, eller vert, dynamiske koblingsbibliotek, som dynamiske koblingsbiblioteker kan ikke starte seg. Dynamiske koblingsbiblioteker er moduler som inneholder funksjoner som kan brukes av andre moduler samtidig. En måte å tenke på dynamiske koblingsbiblioteker er som mer effektiv kjørbare filer. Derfor kan slette svchost.exe resultere i betydelige systemomfattende feil.

Andre forekomster

Det er flere skadelige programmer, inkludert W32. Welchia.Worm, 2020 søk, ICE Remote Spy og Litmus, som installerer en prosess kalt svchost.exe for å unngå oppdagelsen. For å avgjøre om en bestemt prosess tilhører Microsoft eller skadelige programmer, trykk "Ctrl-Skift-Esc" åpne Oppgavebehandling. Velg kategorien "Prosesser" og deretter "Image navnet" for å vise en liste eller prosesser i alfabetisk rekkefølge. Høyreklikk på "svchost.exe" og velg "Egenskaper". Ved siden av "Beliggenhet," bør det staten "C:\Windows\System32." Hvis ikke, tilhører prosessen trolig et skadelig program.

Fjerning

Hvis du vil fjerne svchost.exe, klikker du Start,"type"cmd"og trykk"Enter"for å åpne ledeteksten. Skriv "CD" etterfulgt av navnet på mappen der filen svchost.exe, som du vil slette ligger og "Enter". For eksempel CD WINNT\Media. Deretter skriver du inn "del svchost.exe" og "Enter". Lukk ledeteksten og starte datamaskinen på nytt.

Advarsler

Hvis svchost.exe tilhører et ondsinnet program, vil slette den alene ikke fjerne det ondsinnede programmet fra datamaskinen. Derfor bør du kjøre en "full system scan" med en oppdatert anti-malware program etter fjerner prosessen. Det finnes flere ledig anti-malware programmer, inkludert Microsoft Security Essentials, Avast! Gratis Antivirus og AVG Free Antivirus.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com