Hvordan erstatte en Maxima Ignition Coil

June 22

Hvordan erstatte en Maxima Ignition Coil

Når tenningen spoler i Nissan Maxima alder eller slitasje ut, bilen vil enten kjøre mindre effektivt, gass mileage-wise eller slutte å kjøre helt. I stedet for å bruke ekstra penger på arbeidskraft et verksted, må du fullføre denne oppgaven i din innkjørsel eller garasje. Innen 30 minutter til en time og noen verktøy, kan du erstatte tenning spoler i din Maxima for en tredel av prisen som en forhandler ville belaste.

Instruksjoner

• Pop panseret og Finn tenning spoler på motoren. De grå i fargen og knyttet til en veldig merkbar grønne kategorien eller knapp. Det er seks tenning spoler: tre topp bak motoren og tre topp foran motoren. Erstatt spoler i baksiden av motoren først som disse er vanligvis den vanskeligste å gjøre. Trykk i kategorien grønne å løslate coil seletøy fra spolen.

• Fjerne coil seletøy, bemerker som sele går med hvilke coil. Hvis du koble feil selen til en coil, starter ikke bilen. Hver coil har en 10 mm bolt som holder den på plass. Bruk en ratchet driver til å skru ut 10 mm skruene som holder tre bak spoler i stedet så trekke dem ut av motoren. Fjerne tre gamle spoler og kast av dem.

• Finn dekselplaten motoren på forsiden av motoren. Bruk en Allen fastnøkkel til å skru ut de fire skruene som holder ansikt platen på så fjerne den. Nå skal du kunne se tre 400GT spoler. Trykk den grønne knappen for å fjerne coil seletøy som skal skyve ut enkelt. Holde seletøy i orden slik at du vet hvilke coil de tilhører. Bruk ratchet stasjonen for å løsne boltene som holder foran tenning spoler på plass. Fjerne gamle spoler og kast av dem.

• Plass nye spoler i og plasseringen av motoren. Boltene, men vær forsiktig så de stripe lett. Erstatte coil seletøy. Hver sele må returneres til sin opprinnelige plassering eller bilen starter ikke. Trykk grønn klikker spoler på plass. Koble maskinen ansikt platen med Allen fastnøkkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com