Flytte en Prius til nivå bakken & sette på parkeringsbremsen

April 21

Flytte en Prius til nivå bakken & sette på parkeringsbremsen

Toyota Prius, designet for førere som foretrekker en miljøvennlig bil, er en hybrid som opererer på både bensin og nikkel metall hydrid batterier. 2010-modellen til Prius har drivstoff karakteren 50 miles per gallon i både byen og motorvei kjøring. Du må flytte til Prius til en flat, jevn overflate hvis du ønsker å utføre vedlikehold på bilen. Parkere bilen på en plan overflate, og deretter bruke på parkeringsbremsen, holder også bilen fra rulle nedover ved grunnleggende bremsen feil.

Instruksjoner

• Sett inn din Prius' nøkkelen i tenningen og starte bilen. Hold ned gasspedalen, og skyve den Skift til "D" for å gå fremover eller "R" for å reversere. Skiftet lever er i bilens konsollen, til høyre for førersetet.

• Slipp på parkeringsbremsen, hvis det er angitt, ved å trykke seg med hånden. På parkeringsbremsen finnes under rattet, litt til venstre.

• Tar foten av gasspedalen og deretter kjøre bilen frem, eller omvendt, på en flat overflate for oppkjørselen, parkeringsplass eller garasje.

• Gasspedalen, og trykk ned på på parkeringsbremsen igjen å bruke den. Trykk ned på bryteren "P" posisjon, og deretter slå av bilens motor.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com