Hvordan få en annen bilens maling bilen min

March 25

Hvordan få en annen bilens maling bilen min

Hvis du har vært involvert i en bilulykke eller et offer for en hit og løpe, kan så bilen bli skjemmet av maling av et annet kjøretøy. Automatisk detailers og automatisk verksteder har nødvendig å fjerne maling utstyr, men det kan koste deg en pen penny. Du kan fjerne malingen selv med en liten albue fett. Leire baren er et effektivt maling-fjerning verktøy som du kan kjøpe i nabolaget auto deler butikken, og det vil ikke koste deg mye penger.

Instruksjoner

• Forme leire baren i hendene til den blir glatt og rull den til en ball. Flat ballen i håndflaten før det er ca 1/2 tommers tykke.

• Bruke leire baren smøremiddel som selges sammen med leire baren produktet til det berørte området. Bruke en liberal mengde smøremiddel for å sikre at leire vil glir lett over området.

• Gni leire baren over området av bilen som er marred av maling fra andre kjøretøy. Det kan ta litt tid, men gni, forsiktig, før du begynner å se resultater.

• Legge til flere leire baren smøremiddel bilen om nødvendig. Du vet at du trenger mer hvis leire baren ikke skyve enkelt langs bilens overflate. Fortsatt gni og legge smøremiddel til alle utenlandske maling er fjernet.

• Rense området med en mikrofiberklut å fjerne eventuelle gjenværende rester fra smøremiddel eller fjernet maling.

Tips og advarsler

  • Hvis leire begynner å vises skitten eller full av maling partikler, brett den i to, kna den og rull den en ball igjen. Trykk den ut igjen i en 1/2-inch disk. Når leire baren blir for skittent etter bruk, kaste bort og bruke en ny. For brukervennlighet, kan du bruke Polishin' Pal, som er festet til leire baren. Det fungerer som et håndtak og gir deg et bedre grep da gni leire baren. Du kan gi bilen en grundig voksing etterpå for å erstatte alle skinne som kan ha blitt fjernet ved leire baren.
  • Leire baren kan slipemiddel hvis du trykker den for hardt mot malte overflaten av bilen. En lyset gni er alt som skulle bli nødvendig.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com