Hvordan installere en bikube oljefilter

August 9

Hvordan installere en bikube oljefilter

Mange klassiske biler bruk en utdatert oljefilter kjent som "Beehive" oljefilter. Oppkalt etter sin sylindriske, foret form, har bikube oljefilteret en enkel design og konstruksjon som er ettertraktet av klassiske bil-entusiaster for vintage utseende. Om et nytt bikube filter eller byttet ut en gammel en, noen tilbud redskaper og teknikker er nødvendig for riktig installasjon. Med disse elementene, kan du installere en bikube oljefilter.

Instruksjoner

• Merk ønsket plasseringen bikube oljefilteret mot bilens brannmur med hvite fett blyant. Brannmuren er den store vertikale platen som skiller motorrommet fra passasjer området. Plasseringen må være på samme side som olje send, som er generelt førersiden. Hvis motoren er utstyrt med en innebygd Festebrakett, kan oljefilteret bikube knyttet til bruker eksisterende bolter og strammes med en skiftenøkkel.

• Holde monteringsbraketten bikube olje filter mot til ønsket sted på brannmuren og merke skruehullene mot brannmuren hvite fett blyant.

• Stasjonen skruene som følger med monteringsbraketten gjennom screwholes i monteringsbraketten og i brannmuren en makt drill og driver litt.

• Fest oljefilteret bikube monteringsbraketten. Enkelte modeller kan dette gjøres ved å skyve det på plass og stramme nede inkludert klemmen med andre modeller må det skrues på monteringsbraketten med inkludert skruene med en makt drill og driver litt.

• Skruen på en olje filterlinjen fra motoren olje sende til olje innløp ventilen på oljefilteret bikube. Vik ventilen på en bikube oljefilter er vanligvis på bunnen av enheten og noen ganger på siden olje stikkontakt ventilen. Stram ender med en skiftenøkkel.

• Skru på en olje filter linje fra bikube oljefilterets utløp valve til motoren olje pan inntak ventil. Bikube oljefilterets utløp ventilen er vanligvis plassert på siden av filteret. Trekk endene av linjen med en skiftenøkkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com