Hvordan installere en AC Inverter i min Trailer

September 17

Hvordan installere en AC Inverter i min Trailer

De fleste reiser tilhengere står selv og lar deg nyte friluft med alle bekvemmeligheter av home, takket delvis til en en elektrisk system utviklet for å fungere på batteristrøm. Alle reise trailere arbeid på 12-volts strøm eller likestrøm, som er konvertert fra 110-volts byen makt, eller strøm, og har det som kalles en strøm omformer. Inverter, derimot, konverterer likestrøm til vekselstrøm. Hvis du vil være helt selvforsynte og ikke måtte koble til en elektrisk oppkobling eller kjøre en generator har strøm i din tilhenger og kjøre disse apparater trenger strøm, som mikrobølgeovner og datamaskiner, vil en inverter komme.Her er noen enkle trinn for å installere en inverter i din campingvogn.

Instruksjoner

• Se trailer produsentens håndbok for å se om din tilhenger kjører på 30 eller 50 ampere, og velg riktig inverter.

• Koble din trailer fra utenfor makt og deaktivere breaker-boksen.

• Finn en mindre AC breaker for din tilhenger originalemballasjen breaker. Denne lille boksen bør ha minst en strømbryter.

• Koble begge din tilhenger generator/utenfor ledninger og omformer ledningene fra opprinnelige breaker box og koble dem til boksen for mindre AC-breaker. Omformer AC ledningene går til en plugg, som ledninger går til den opprinnelige breaker-boksen. Dette er ledningene som må du koble fra den originale boksen og koble til den lille boksen. Det er tre av dem, en svart, en hvit og en grønn, vanligvis innkapslet i en hvit overflate, og de trenger å være koblet etter denne fargekode. Generator/utenfor makt AC ledningen er den samme: ledningen består av de samme tre kablene.

• Koble omformeren til den opprinnelige breaker boksen der generator/utenfor strømledningen var forbundet med en strømledningen. Igjen må du wire tre ledningene kommer inn strømledningen, som angitt i trinn 4.

• Koble en annen strømledningen fra inverteren til den nye breaker-boksen og en fra omformeren til originale boksen. Følg samme instruksjonene i trinn 4.

• Koble omformeren til tilhengeren er batterier, slik at når utenfor makt er kuttet av, inverter kan bruke batteristrøm for å generere strøm.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com