Hvordan erstatte termostaten på en 2003 Chevy Impala

October 18

Hvordan erstatte termostaten på en 2003 Chevy Impala

2003 Chevy Impala var en throwback til hestekrefter hot stenger av 1960 og 1970. Siden de har høyere hestekrefter utgang, pleier folk å drive dem vanskeligere. Hvis du er en Impala eier og du har et føre til fots, bør du holde et øye på termostaten. Hvis du oppdager at motoren ikke oppvarming eller kjøling riktig, er det tid til å legge av gasspedal for en stund og bytte ut at utslitte termostat. Hvis du setter denne oppgaven, kan motoren lide katastrofale feil.

Instruksjoner

• Finn beste radiator slangen og spore den til plasseringen hvor slangen er koblet til den Impala motor. Metalldeksel som slangen er koblet til er termostaten dekselet. Fjerne klemmen som holder slangen på coveret med en skrutrekker. Skyv klemme ned slangen slik at den ikke får tapt. Trekk slangen dekselet og skyv det til side.

• Fjern termostaten dekselet ved å fjerne to boltene som holder dekselet på inntaket manifold av Impala. Trekk termostaten av inntak når bolter er fjernet.

• Finn termostat pumpedekselet pakning og fjerne den. Det stikker vanligvis til inntaket manifold, men noen ganger det kan trekke av inntak og holde seg til termostaten dekselet. Pakningen kan bli kastet. Det vil ikke bli brukt igjen.

• Fjern termostaten fra innsiden av inntaket manifold ved å trekke direkte opp på den. Det vil komme ut lett.

• Plass nye termostaten i inntaket manifold med riktig slutten vender ut av inntak. Termostaten merkes med slutten som bør plasseres i "opp" posisjon.

• Plasser den nye pakningen på inntaket manifold og erstatte termostaten dekselet. Bolt dekselet på plass med bolter tidligere har fjernet.

• Skyv radiator slangen på plass og stram den tilbake på termostaten dekselet med klemme. Klemmen bør være å hindre eventuelle væske lekkasjer.

• Kjøre Impala før den når standard driftstemperatur og kontroller radiator slangen og området der termostaten dekselet og inntak er boltet sammen for eventuelle lekkasjer. Hvis det er en lekkasje i slangen, bør klemme strammes. Hvis det er en lekkasje på grunn av pakningen sviktende, kan RTV silikon brukes i stedet for standard Impala termostat pakningen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com