DIY: Hvordan bakken en borgerplikt

July 11

Hvis en Honda Civic ikke har en skikkelig bakken, starter ikke motoren. Makt krever forankring for elektrisk krets å være komplett. Avhengig av året og modell av din Civic finner du bakken stroppen knyttet til motoren eller rammen. Den andre enden av bakken er på batteriet negativ post. Sikre tilkoblinger fra kabelen til batteriet og bakken er rene, kontroller at ingen rust, korrosjon eller maling er mellom terminal og innlegget.

Instruksjoner

• Sjekk negative batterikabelen på batteriet å sikre at det ikke er løse. Fjerne negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av riktig skiftenøkkelen. Følg grunnen kabelen til tilkobling på motoren eller ramme.

• Kontroller kabelen slik det ikke er tape på tilkoblingen på motoren eller ramme. Fjerne mutteren, ved hjelp av riktig skiftenøkkelen. Hvis det er løs, kontakten på kabelen vil være wallowed ut--Erstatt kabelen.

• Fjern positiv kabelen og rengjør både batteri innlegg på batteriet og motoren eller ramme, bruker batteriet terminal renere. Feste både positive og negative kabelen til batteriet terminalene og boltene fast.

• Installere kabelen på bolten på rammen eller motor, hvis kabelen. Skru mutteren fast. Før kabelen til batteriet, slik at kabelen ikke touch eksos. Installer kabelen på batteriet innlegget og stramme bolten fast.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com