Hvorfor styrekulen på Eris Flash i stedet for LED-lys?

November 6

Den Droid Eris, en Android smartphone produsert av HTC, ble gjort tilgjengelig av Verizon Wireless i November 2009. Eris inkluderer to varsel lys, et lite LED ligger ørepluggen og en LED i styrekulen under skjermen. Hver tjener et annet formål.

Styrekulen

I tillegg brukes til å navigere i menyer og informasjon på skjermen, har styrekulen et lite LED varsel lys i den. Styrekulen lyset blinker når telefonen mottar et innkommende anrop eller når du mottar en tekstmelding, e-post eller telefonsvarer.

Varsling LED

Øretelefonen er en liten anmeldelse LED, som lyser grønt eller rødt avhengig av statusen lading og batteri. Når telefonen er tilkoblet, LED er en solid rød under lading og slår fast grønt for å vise batteriet er fulladet. Når ikke plugget i, blinker meldingen LED rødt for å angi et lavt batterinivå.

Andre funksjoner

Andre apps fra Android Marketplace har muligheten til å kontrollere enten av LED-lys med anmeldelser av sine egne. Disse programmene inkluderer vanligvis for å tillate brukere å endre meldingene eller slå dem helt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com