Hvordan overføre Hi8 bånd med en Toshiba DVD-opptaker

October 14

Hvordan overføre Hi8 bånd med en Toshiba DVD-opptaker

DVD-opptakere brukes vanligvis til å spille inn TV-programmering til en innebygd harddisk, og deretter brenne data på en DVD. Men kan du også brenne innholdet i andre enheter på en DVD, som et hjem video skutt på en Hi8 video tape. Dette kan du hoppe over en datamaskin og importere innholdet til en video editor. Når du har videokamera tilkoblet Toshiba DVD-brenneren, består hele prosessen av litt mer enn noen få tastetrykk.

Instruksjoner

• Koble den 3,5 enden av kabelen på RCA til den 3,5 mm audio/video utgangen på videokameraet Hi8. Plugg den andre enden av kablene i portene "Video In" Toshiba DVD-brenneren.

• RCA audio/video-kabler inn "Video Out" portene på Toshiba DVD-opptakeren. Koble de ledige endene av kabler til "Video In" portene på TV.

• Slå på TV en Toshiba DVD-opptaker og trykk "Video"-knappen på TVen.

• Hi8 videobåndet inn Hi8 video kameraet, og trykk "Meny" på Toshiba DVD-opptakeren og velg alternativet "Record". Trykk "Spille" på videokameraet Hi8 og trykk "Record". Det video innholdet begynner å ta opp på DVD-opptakeren harddisk. Trykk "Stopp" på Toshiba enheten å stoppe registreringen når ferdig.

• Sett inn en tom DVD-R i DVD-stasjonen, og velg alternativet "Brenne" på skjermen. Dette skrive informasjonen fra innspillingen på DVD. Avhengig av hastigheten på din Toshiba DVD-opptaker, kan prosessen ta flere minutter å fullføre. Når gjort, platen mates ut av DVD-opptakeren og du er klar til å se videoinnhold på andre DVD-spillere.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com