Bilen min 85 Toyota starter ikke etter vask motoren

October 30

Bilen min 85 Toyota starter ikke etter vask motoren

Vask en motor med vann eksponerer elektronikk og tenning komponenter til vann, og ofte resulterer i skade på motoren. Utvise forsiktighet må tas å unngå sprøyting noen vann i Dynamo eller distributør. Hvis du har brukt vann til å vaske 1985 Toyota motoren, kan du ha forårsaket en kort i Start systemet.

Instruksjoner

• La motoren tørke. Det er en sjanse for at hvis du lar den Dynamo og distributør grundig tørr, de kan gjenoppta normal funksjon. Åpne hette og bruke papirhåndklær, grundig, tørr Dynamo og distributør. Inspiser din tennpluggen ledninger for å se om det er noe vann i gnist brønnene. Koble tennpluggen ledninger og spray kontaktene med et smøremiddel som WD-40. Koble batteriet terminalene, rengjør dem og deretter spray dem med et snev av glidemiddel.

• Sjekk motorens sikringsskapet. Det er en sjanse våt motoren komponenter utløst en sikring. Kontroller for å se om det er blåst sikringer og erstatte dem hvis det er. Mens du har sikringsskapet åpne, sørg for at er den tørr.

• Fjern og rengjør Distributør cap og rotoren. Disse elektriske komponenter er spesielt følsomme for fuktighet. Bruk WD-40 for å rense ut kontakten punkter, som WD-40 vil fortrenge vann. Kontroller at alle komponenter er helt tørt. Hvis motoren ikke starter etter rengjøring, vil du sannsynligvis trenger å erstatte Distributør cap og rotoren. Du kan kjøpe billig nye enheter fra en lokal automotive forsyning butikk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com