Hvorfor bruke en Flash brakett?

December 2

Når du går til et bryllup og se fotograf tar portretter av bruden og brudgommen, vil du se dem i en flash brakett. De prøver ikke å se flott ut. Braketten tillater dem å ta bedre bilder.

Funksjonen

En flash brakett er en enhet som gjør at en ekstern blitsen løftes fra kameraet, eliminere "røde øyne" og groteske skygger.

Fordeler

Innebygde kameraet blinker og eksterne blinker montert på kameraets blitssko er beryktet for å produsere "røde øyne" fordi blitsen er så nær kameralinsen. Fordi en flash brakett flytter blitsen vekk fra objektivet, lyset treffer øyet på en annen vinkel og "røde øyne" er ikke produsert.

Betraktninger

Skyting stående bilder med en hot-shoe montert ekstern blits, vil produsere merkbar skygger fordi blitsen posisjon ved siden av linsen i stedet for over linsen. Den skyggen kan være forstyrrende når det viser på veggen bak emnet eller verre ennå for folk photography, under øynene av faget.

Typer

Noen flash braketter, kalt flip braketter, har en roterende arm som lar flash skal plasseres over kameraet om du fotograferer horisontalt eller vertikalt. Det er også parentes at fotografen å rotere kameraet.

Misforståelser:

Bryllupsfotografer er ikke bare fotografer bruke flash parentes. Naturfotografer bruker dem for å unngå dyr versjon av "røde øyne" og i makro eller nærbilde, fotografering.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com