Kopiere 8mm Film på en DVD

January 28

Kopiere 8mm Film på en DVD

Mange laget filmer på 8mm film etter Eastman Kodak introdusert det som en mindre dyr alternativ til 16mm film i 1932. Formatet mest berømte bruk var 22 november 1963, da Abraham Zapruder filmet drapet på President John F. Kennedy i Dallas, Texas. To år senere, Kodak introdusert en oppdatert versjon av 8mm kalt Super 8 som en større bildeområdet, bedre bildekvalitet og senere lyd evne. 8mm formatet ble faset ut av Kodak.

Instruksjoner

• Opprette et mørkt område der prosjektet 8mm film. En kjeller om natten eller med windows blokkert kan fungere bra. Mindre eksterne lyset i projeksjon området, jo bedre kopiering fungerer.

• Sette opp en ren, hvit projeksjonsskjermen. Hvis du ikke har en, kan du bruke en hvit materiale, men det bør bli trukket stramt for å redusere rynker. Bruker hvitt papir tapet sammen mot en vegg kan fungere, men stedene der arkene overlapper kan være synlig i den endelige bilder.

• Definere det digitale videokameraet på et stativ som nær skjermen som fokus tillater for å fange hele bildet. Du vil sannsynligvis ikke være i stand til å holde den stødig nok for skarpe bilder, selv om kameraet har anti-bounce teknologi på grunn av lengden på tiden som kreves for kopiering. Hvert hjul 8mm film kjører ca seks minutter.

• Starte videokameraet første, så starte fremviseren kjører. Ikke Flytt enten videokamera eller projektoren under kopieringen. Hvis kameraet eller projektor jiggles, må du starte på nytt.

• Koble det digitale videokameraet til datamaskinen, og kopiere den 8mm film kopien til den eksterne harddisken. For å være sikker, lage en CD eller DVD sikkerhetskopi av opprinnelige før du arbeider med video av filmen.

• Åpne programvaren for videoredigering og Importer den digitale filen av 8mm film. Hvis det ser bra, kan du bare eksportere den til et format som MPEG, MP4 eller AVI for overføring til DVD. Du kan bruke programvaren til å fikse filmen. Du kan gjenopprette noe av fargen hvis den endret, og du kan gjøre bildene lysere.

• Bruk programvare for DVD-brenning til å lage en DVD vil fungere i standard DVD-spillere. Så snart den første kopien er brent, ta det til en spiller som er koblet til en TV og teste den før du gjør andre kopier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com