Polk høyttaler spesifikasjoner

June 8

Polk høyttaler spesifikasjoner

Hjem Hørlig har blitt en av de raskest voksende næringene i verden, på grunn av tilgjengelighet av produkter av høy kvalitet. Mange høyttalere på markedet kan du få profesjonell kvalitet lyd inn i hjemmet ditt. Polk gjør en rekke høyttalere som flere hjem lyd behov.

Ring Radiator diskanthøyttalere

Diskanthøyttalere er kjent for å produsere high-end frekvenser i de fleste høyttalersystemer. Polk høyttalerne leveres med det som kalles ring radiator diskanthøyttalere. Ring radiator diskanthøyttalere er den samme typen diskanthøyttalere som leveres på avanserte høyttalere og produsere ekstremt nøyaktig high-end lyder.

Karbonisert polypropylen drivere

Polk høyttalere er kjent for å ha en naturlig og varm lyd til dem. Lydkvaliteten er ofte relatert til materialet som brukes til å gjøre høyttaleren. Polk høyttalerne bruker karbonisert polypropylen drivere er stiv på utsiden og "seig" på innsiden for å gi en dynamisk nøyaktighet. Høyttalerne har også en dynamisk balansesystem som fjerner uønsket forvrengning og resonans.

ARC-Port

Mange lav kvalitet høyttalere får resonans problemer som gjøre visse vokal lyd, boomy eller "chesty." Polk høyttalere unngå problemet med bue porter. ARC-porter er små hull plassert i høyttaler kabinett for å tillate høyttalersystemet å puste og eliminere blomstrende effekten.

Klassisk

Bortsett fra lydkvalitet tar Polk også stolthet i å tilby klassisk for sin høyttalere. Polk-høyttalerne kommer med enten ibenholt eller kirsebær sideplater, et piano glans svart CAB og justerbar fot som kommer i enten gummi eller teppe pigger. Utformingen av Polk høyttalere kan legge til en klassisk og moderne følelse noen rom eller hjem teater system.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com