Hvordan få programmer for en iPad

June 13

Hvordan få programmer for en iPad

Som iPhone og iPod touch kjører iPad på en program-basert grensesnitt, som betyr at den bruker separate programmer for å utføre spesialiserte oppgaver. For eksempel en app er ansvarlig for å sende og motta e-post, en annen har en kalender for å administrere tidsplanen, og så videre. IPad kommer med flere vanlige programmer, men du kan laste ned flere programmer fra App Store for å tilpasse enheten.

Instruksjoner

1 Trykk på "App Store"-ikonet på Ipad's Hjem skjermen.

2 Trykk "Søk" i den nederste raden på knapper og skrive inn navnet på en app eller et søkeord i søkefeltet hvis du vet hva du leter. Ellers trykk "Presentasjon," "Kategorier" eller "Topp 25" Bla gjennom gratis eller betalt apps av popularitet og genre.

3 Trykk en app som du vil laste ned. Informasjon om programmet vises.

4 Trykk på knappen ved siden av programmet med prisen. Gratis apps, knappen sier "Free". Knappen blir grønt. Trykk på den igjen.

5 Skriv inn din Apple-ID og passord i dialogboksen som vises. Trykk "OK". Programmet vises i den neste tilgjengelige sporet på hjemme-skjermen med en fremgang stang. Når fremgangen stang forsvinner, kan du begynne å bruke app.

Tips og advarsler

  • Hvis du ennå ikke en Apple-ID og passord, kan du opprette en fra dialogboksen ved å trykke på "Opprett ny konto."
  • Du kan også kjøpe programmer på datamaskinen og synkronisere dem til iPad som med musikk eller videoer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com