Hva brukes Microsoft Office Word til?

December 21

Microsoft Word har dominert PC tekstbehandling i flere tiår. Denne herredømme skyldes delvis selskapets juggernaut markedsføring teknikker. Imidlertid tilhører mye av æren programmets mange funksjoner som kan forfattere konsentrere på forme ord og ideer i stedet for stadig korrigere og skrive. Dermed har fant mange bruksområder i hjem, skole og kontor.

Hjem

Trenger bestemor en annen historie om Johnnys nyeste skoleprosjekt? Hvordan du bevare onkel Georges Grill oppskrift? Og hva med beskrivelsen av tak reparasjoner som huseiere foreningen nødvendig? Disse oppgavene brukes til å kreve tidkrevende og forsiktig håndskrift eller skrive på spredt ark. Alternativer for Word gjør opprette skriftlige meldinger, skrive oppskrifter og skrive beskrivelser rask og smertefri.

Bruke ulike skriftstiler, størrelse og farger for å dekorere personlig brev til venner og slektninger. Automatisk punktmerkede og nummererte lister kan formatere ingrediensene til en ryddig mens prosedyrer lett å følge. Og hvis du vil gjøre arbeidet forespørselen ser offisielle, venstre og høyre-justere avsnittene og få programmet til å inkludere datoen og klokkeslettet dokumentet ble skrevet ut som en del av tittelen.

Skolen

Hvorfor virker hver lærer krever et annet format for lekser? Så er det MLA (Modern Language Association) standarder som styrer utseendet på forskningsartikler, sitater og fotnoter. Og hvis du lære, ville det være fint å sortere student lister av etternavn, oppdrag fullført og gjennomsnittskarakter?

Du kan formatere det samme dokumentet til annen klasse krav ved å merke all teksten og bruke noen endringer på avstand, innrykk og marger. Bruke funksjonen "Sitater og bibliografi" enkelt antall referanser og automatisk kompilering en bibliografi. For å enkelt ordne en liste over studenter, oppretter du en tabell med student navn i én kolonne og relaterte kolonnene viser tildelingene og karakterer. Deretter kan du bestille informasjonen ved å angi hvilken kolonne å sortere.

Office

Corporate budsjettet er i et dokument laget av et regneark mens kundenavn og adresser er i en separat fil. Hvordan kan du ta dem alle sammen for årsrapporten sendt til alle kunder og møte rapporten overlevert til styret?

Så lenge regnearket og adresse listen er opprettet med Microsoft Office-serien, kan Word enkelt importere eksterne filene intakte. Du kan deretter lage forskjellige versjoner av en rapport ved å sette inn bare informasjonen du trenger for deltakerne av rapporten. Lengre dokumenter, kan Word automatisk generere en innholdsfortegnelse og en indekser for å gjøre teksten lettere å finne. Det kan også enkelt generere adresseetiketter og bokstaver tilpasset til mottakeren. Til slutt, muligheten til å markere endringer og enten godkjenne eller vrake seg lar flere forfattere, utviklere og ledere samarbeide og observere hvordan endringer transformere hver dokumentversjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com