Deler av en eksos System

April 23

Deler av en eksos System

Systemet inkludert i alle moderne biler i USA og andre land ble utviklet for å utføre svært spesifikke oppgaver å kontrollere og redusere utslipp av giftige gasser i atmosfæren. Samtidig gjør dette avanserte systemet urovekkende høye lyder genereres av motoren.

Hva er den eksos System?

Eksosanlegget er fjerning systemet for et motorkjøretøy. Avfall gasser fra brennende drivstoff og luft i sylindrene reise gjennom en lang pipe og til slutt er kastet på baksiden av bilen. Disse gassene er giftige, og ulike utslipp kontroll enheter er integrert i systemet for å fjerne noen av de giftige stoffene før resten er tilbake til atmosfæren utsiden av kjøretøyet.

PCV ventilen

Positive Crankcase ventilasjon ventilen (PCV valve) brukes i systemet på nytt direkte unburned gasser fra nedre deler av motoren tilbake til hovedmotoren, hvor de er nytt brent. Dette bidrar til å redusere forurensning nivåene før giftstoffer aldri la motoren og øker drivstofføkonomi gjør mest av disse gassene ved andre gjennomkjøring systemet.

Eksos Manifold

Eksosmanifoilen består av en gruppe av rør som samler motoren eksos fra flere sylindere, direkte gassene fra motoren gjennom rørsystemet og endelig lufte dem på utsiden via hale røret. Dette er den første delen av systemet og dets nærvær reduserer slitasje på motordeler og øker virkningsgraden.

Katalysator

Katalysator er i hovedsak en lang sylinder som er koblet til eksosrør systemet bare etter manifold å redusere giftige elementer i avfall gass produsert av motoren. Det er vanligvis fylt med små keramiske perler eller en kompleks svømmehud struktur belagt med et metall stoff som samhandler med forurensning å redusere det slippes ut i luften.

Lyddemper

De gjenværende fortsette ned eksosrøret og passerer gjennom en kamret enhet kalt lyddemper som styrer støy fra motoren og regulerer rømmer gassen like før nådde tailpipe. En ekstra fordel av lyddemperen er at det hjelper holde presset balansert i systemet, og dermed forbedre effektivitet videre og beskytte katalysator temperatur endringer som kan forårsake skade.

Tailpipe

Den siste delen av eksosanlegget tailpipe er der gjenværende gassene er utvist fra baksiden av kjøretøyet. Denne datakanalen er vanligvis plassert for å unnslippe direkte gasser ned og fra bilen å beskytte som forurensninger ikke tilbake opp i delene av bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com