Hvordan kjøpe en Smart bil DVD-spiller

February 18

DVD-spillere for biler blir stadig mer populært. Men de fleste ettermarkedet bil tilbehør ser, vel, ettermarkedet. Å få en av disse DVD spillerne å faktisk se høyre i bilen er nesten umulig med mindre du er kunnskapsrike om hvilken du velger. Her er hvordan å kjøpe en Smart bil DVD-spiller og gjøre det ser ut som det var installert fra fabrikken.

Instruksjoner

• Vurdere dine behov. Hvis du trenger å kaste på en DVD for barn på en tur til dagligvarebutikk, må du kanskje ikke en bil DVD-spiller som er svært sofistikerte. Men hvis du gjør omvisninger og vise en video turneen må du en DVD-spiller i bilen eller tur buss som lar kundene dine vet at du er en profesjonell.

• Se på de tilgjengelige modellene på markedet. Kontroller alle alternativene som skjermstørrelse, CD og MP3 spillbarhet og lyd systemintegrasjon teknologi. Også må du huske å sjekke kompatibiliteten med bilens elektriske systemet.

• Sette opp et budsjett. En bil DVD-spiller er ikke noe å bruke barnas lunsj penger på. Angi en at du er villig til å del med å ha luksusen DVD-spilleren i bilen. Avhengig av modell, kan en DVD-spiller sette deg tilbake mellom 4 hundre og 2 tusen dollar. Være kunnskapsrike om budsjettet samt bil DVD spilleren du velger.

• Shoppe rundt. Sjekk nettsteder som bizrate.com opp for den beste prisen på ettermarkedet bil DVD-spillere. Et godt valg kan være en Sony MV-900SDS som har fordelen av en stor 9-tommers skjerm og taket liner mount.

• Vurdere å ha en DVD spilleren fabrikk installert i bilen. Mange biler kan nå utstyres med DVD-spillere, men slik at den ser fabrikk installert, må du kanskje gå til fabrikken. Også vurdere modeller som allerede har en DVD-spiller som fabrikken alternativ.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com