Hvordan sjekke viskositeten av bilen maling

June 28

Kontrollere viskositeten av spraybare maling, spesielt bilen maling, er avgjørende for å sikre at din maling går greit, jevnt og lett. Vanskeligheten av kontroll dette er at viskositeten kan endres avhengig av temperaturen, så samme maling kan være tykkere på 60 grader og for tynn til å bruke på 80. Et annet problem er at forskjellige merker av maling må brukes på en annen viskositet. Dette er noe du må finne ut når du kjøper maling (det vil vanligvis si på beholderen eller produsentens nettside). Et annet problem er at noen viskositet kopper kan holde mer maling enn andre så tiden kan variere. Bruk merke anbefaler din malingssprøyte best resultat.

Instruksjoner

• Kjøpe en viskositet kopp. Det er et par merker av disse, så se etter en din sprøyta er sitering. Det vil si noe sånt som "12-14 sekunder Zahn #1" som betyr at du bør kjøpe Zahn #1 viskositet. Du finner disse koppene Internett eller fra en finish (billakk) leverandør.

• Dyppe koppen i maling slik at det fyller helt til toppen og forberede din stoppeklokke. Den spisse enden med hullet skal være vendt nedover i maling.

• Dra koppen fra maling, starte stoppeklokke og la malingen løpe fritt. Stoppe klokken når koppen er tom. Antall sekunder det tar å tømme er hvordan du ser på viskositet. Kjøre testen igjen for å sikre nøyaktighet.

• Sammenligne antall sekunder det tok for maling å dryppe gjennom koppen med en viskositet diagram. Dette diagrammet vil fortelle deg den ideelle tiden. Du må enten tynn eller tykkere maling som er nødvendig for å nå den tiden.

• Unngå thinning eller jevning mer maling enn må i de neste dagene. Temperatur endring og kjemiske samhandling kan påvirke maling og gjøre det vanskelig å bruke eller aften bryte ned i noen tilfeller (spesielt i ekstrem varme). Du bør forberede maling for umiddelbar bruk under dagens forhold og la malingen du ikke kan bruke umiddelbart.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com