Toyota tekniske Tips

July 8

Toyota tekniske Tips

Toyota får sitt navn fra Sakichi Toyoda, som brukte inntekter fra sine oppfinnelser starte Toyota Motor Company i 1930-årene med hjelp av den japanske regjeringen. 20 år senere, Toyota sette opp sitt første amerikanske kontor i 1957, og når Corolla kom 12 år etter at det ble raskt Amerikas favoritt liten bil. Corollas pålitelighet bygget Toyotas rykte og hjalp det blir suksess i dag. Påliteligheten kan være grunnen til at du eier en Toyota men ethvert kjøretøy har sine problemer. Vite hva du skal kan gjøre livet mye enklere.

Dash varsellys

Det er lett å bli irritert av lys på dash hvis du ikke forstår dem. Noen lys, som din advarsel bremselys, ikke er vanligvis forårsaket av en feil. Dette lyset er vanligvis en påminnelse om at din parkeringsbremsen er engasjert. Hvis den forblir når du løsner på parkeringsbremsen, væske i din brems master sylinder er lav og bremsene kan lekke. Dashbordets vedlikehold lys kan også være irriterende hvis du følger en annen service tidsplan. Du kan slå den av ved å slå nøkkelen i tenningen på-posisjonen mens å trykke turen meter tilbakestille knott og holde den inne i minst fem sekunder. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve "Tur A" eller "Tur B" kontrollene. Din lyset vil komme bare når din ECM (elektroniske kontroll modul) oppdager en feil, men du kan hente ECM koden og finne ut hva som er galt hvis du har en skanner og Toyota reparasjon manuell.

Kort tur Service

Toyota anbefaler endringer i olje og filter hver 5000 miles, men hvis du har en kort pendler eller arbeide hjemme og ærend ligger i nærheten, kan det ta alltid for å nå 5000 miles. Det kan overraske deg at du kjører mindre enn 50 miles en uke er vanskeligere på olje og motor enn å kjøre 250 miles en uke. Når olje ikke har tid til å varme opp riktig, er det å brenne av forurensning og fuktighet, så de akkumuleres i crankcase. Disse ødelegge tilsetningsstoffer i olje og slå den inn i en syre bad som motorens kulelager og andre kontaktpunkter. Det er hvorfor du bør endre olje oftere og finne grunner til å kjøre når du kan.

Fast gasspedalen

Dårlig publisitet fra fast gasspedalen ulykker tvunget Toyota å huske 3,8 millioner biler i slutten av 2009, men det er ting du kan gjøre for å håndtere dette problemet. Start ved å legge din gasspedalen med begge føttene fast kontinuerlig press. Du bør også sette din overføring i nøytral eller slå av motoren Hvis dette ikke fungerer. Du vil miste servostyring og bremser, men hvis nøkkelen i tenningen (på ACC plasseringen), bremsene og styring vil fortsette arbeidet. Hvis bilen har en motor start/stopp bytte, bør du også holde det nede i tre sekunder for å slå av motoren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com