Hvordan fjerne bryteren panelet fra en Mini Cooper

April 28

Hvordan fjerne bryteren panelet fra en Mini Cooper

Mini Cooper er designet med en bryterpanel som mounts i oversikten nedenfor stereo som inneholder vinduet strømbryter, sentrale lås kontrollene og andre brytere. Hvis noen av disse bryterne mislykkes, må hele panelet fjernes fra kjøretøyet og erstattes med en ny. For å gjøre det, er det første du trenger å gjøre fjerne det defekte panelet. Dette tar ca 30 minutter for å gjøre.

Instruksjoner

• Grep interiør kneet panelet ligger rett under rattstammen med hånden og trekk panelet mot bakken. Tillate panelet til hengselet åpne, og deretter fjerner festene holder den på plass med ratchet og Torx-head stikkontakter.

• Fjern skruene på det loddrette sølv panelet som sitter til venstre for bryteren panelet bruker ratchet og Torx-head sockets. Gjenta dette for sølv panelet på høyre side av bryteren panelet. Flytte begge paneler fra midtkonsollen.

• Unbolt bytte panelet fra oversikten ved hjelp av en T-20 Torx skruen og 1/4-tommers ratchet. Trekk i panelet fra dashbordet, og koble ledningene på baksiden. Fjerne bryteren panelet fra bilen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com