Hvordan installere en Cherry bombe Glasspack

May 29

Cherry bombe merkevare og glasspack-stil mufflers har eksistert i flere tiår, og de fortsetter å være populære. De leverer en god lyd og god ytelse til en anstendig pris. Installere en er ikke vanskelig, hvis du kjenner veien rundt elektroverktøy og kjøretøy. Det anbefales ikke for gjennomsnittlig skygge treet mekaniker, men for de som har erfaring utover tune-ups og flatt dekk endringer, kan det spare mange dollar for å installere lyddemper hjemme.

Instruksjoner

• Fjern gamle lyddemper. Dette trinnet krever at du kutte den eksos rør i hver ende av eksisterende lyddemper hvis enheten var sveiset på plass. Hvis lyddemper var festet på, kan mange ganger klemmer fjernes ved hjelp av en stor pipenøkkel. Men kan hvis boltene har størrelse varme og fuktighet eller hvis de er bøyd, det fortsatt være nødvendig å kutte bolter eller eksos rør selv.

• Mål ut hvor mye plass det nye lyddemperen vil trenger mellom de resterende eksos rør. Generelt glasspacks er lengre enn standard lyddempere og derfor krever mer plass. Hvis trenger mer plass, vil det være nødvendig å kutte eksos slangen på ene eller begge endene til den nye enheten. Klippe nøye. Hvis for mye rør fjernes, installeres ikke lyddemperen riktig. Ta ut bare så mye som du trenger, enten du er sveising den nye enheten i eller clamping det på.

• Installere glasspack. Hvis du er sveising nye lyddemper i, må du få en 100 prosent perle hele veien rundt hver ende så det er ingen eksos lekkasjer i systemet. Plasser lyddemper nøye mellom fremre og bakre rør og takle det slik at det er suspendert og sjekk din toleranser. Når lyddemperen er riktig plassert, fullføre full sveise. Alltid bruk sveising sikkerhet og sørge for bilen sitter på jack står hvis det er nødvendig å heve det. Hvis du er clamping lyddemper på, alltid bruke nye enheter. De finner billig på noen auto forsyning butikken og vil vare flere ganger lenger enn de gamle klemmer. Ligner metoden sveising, lyddemper vil være plassert mellom fremre og bakre rør, men bare festet på plass. Få klemmer så tett som mulig for å unngå feil eller eksos lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Noen lyddempere bare flyte en måte; Vær oppmerksom på pilene på enheten.
  • Arbeid aldri på en varm eksos. La bilen avkjøles før endringene foretas.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com