Hvordan installere pleksisett

May 22

Plex Media Server er et gratis program som lar deg koble datamaskinen til en TV og stream media fra kilder som iTunes-biblioteket eller kilder, som Hulu og ungdom. Hvis du ikke har en Internett-aktiverte TV, kan Plex Media Server du hovedsakelig bruker datamaskinen som TVs Internett uten å bruke penger på en dyr programvareløsning. Dataoverføre Plex gratis fra hjemmesiden Plex Media Server.

Instruksjoner

1 Navigere i en nettleser til plexapp.com. Rull til bunnen av siden, holder musepekeren over Windows-logoen og klikk "Last ned".

2 Klikk på "Last ned" linken på neste side og lagre filen "Plex-Media-Server-v0.9.207-en-US.exe" på skrivebordet. Merk at versjonsnummeret var aktuelle på tidspunktet for publisering og endres.

3 Dobbeltklikk filen "Plex-Media-Server-v0.9.207-en-US.exe" på skrivebordet når nedlastingen er fullført. Det vises et vindu med tittelen "Plex Media Server Setup".

4 Klikk "Neste".

5 Kontroller lisensavtalen Plex Media Server. Merk av for "Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen" og klikk "Neste".

6 Klikk "Endre" for å velge en mappe på datamaskinen vil installere Plex Media Server, eller klikk "Neste" for å bruke standardmappen for "C:\Program Files\Plex\Plex Media Server."

7 Klikk på "Installer" knappen. Installasjonen verktøyet installerer Plex Media Server på datamaskinen ved hjelp av innstillingene du har angitt.

8 Klikk "Finish" knappen når installasjonen er fullført. Starte Plex Media Server ved å klikke ikonet "Plex Media Server" under starten meny brosjyre med samme navn.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com